Ένα αίτημα αργής κίνησης για το iPhone 13

Υπήρχε ήδη πρόβλημα τον Οκτώβριο, όταν η Apple μείωσε τον όγκο παραγωγής του iPhone 13 . Η εταιρεία ήθελε να παράγει 90 εκατομμύρια αντίτυπα μέχρι το τέλος του 2021, πριν τελικά πέσει στα 80 εκατομμύρια. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Broadcom και η Texas Instruments δεν μπόρεσαν να παραδώσουν αρκετά εξαρτήματα, κάτι που δυσχεραίνει τη συναρμολόγηση των τηλεφώνων.

Η Apple σκόπευε να καλύψει το κενό το 2022, όταν ορισμένοι από τους προμηθευτές της θα τα πήγαιναν καλύτερα στην παραγωγή των εξαρτημάτων. Όμως η Apple ανακοινώνει σήμερα στους συνεργάτες της ότι αυτό το σενάριο δεν πρόκειται να συμβεί.

Σύμφωνα με το Bloomberg, η Apple έχει υποδείξει στους προμηθευτές της ότι ορισμένοι πελάτες έχουν αρχίσει να ενοχλούνται με το να περιμένουν και προτιμούν να στραφούν σε άλλο μοντέλο ή ακόμα και να περιμένουν το μοντέλο του 2022. Ως αποτέλεσμα, υπάρχουν αρκετές φήμες σχετικά με το iPhone 14 και αν πιστέψουμε το σενάριο ότι αυτό το μοντέλο θα αλλάξει τη γενική σχεδίαση .

Μέχρι σήμερα, ένα iPhone 13 (ή μία από τις παραλλαγές) που παραγγέλθηκε από την Apple θα παραδοθεί εντός μιας εβδομάδας.