Αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές καταγραφής τηλεφωνικών κλήσεων στο iPhone σας

0

Πριν αναφερθούμε στις εφαρμογές καλό είναι να γνωρίζετε αν δε το έχετε ακούσει πως απαγορεύεται από το νόμο να καταγράφετε κάποιον χωρίς να το γνωρίζει και το αδίκημα τιμωρείται αυστηρά στη χώρα μας.

Από τότε που κυκλοφόρησε το αρχικό iPhone, μια δυνατότητα που κάθε χρήστης iPhone περίμενε εδώ και πολύ καιρό είναι έως ότου η Apple θα προσφέρει μια δυνατότητα εγγραφής κλήσεων. Μέχρι τώρα, οι χρήστες τείνουν να βασίζονται σε εφαρμογές εξωτερικών υπηρεσιών κλήσεων για την καταγραφή των κλήσεών τους, αλλά θα πρέπει να πληρώσουν και κάποια συνδρομή. Ωστόσο, εάν έχετε ένα iPhone με jailbreak, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προσαρμογές tweak για να το κάνετε αυτό και λύνει το παραπάνω πρόβλημα προσφέροντας μια δυνατότητα εγγραφής κλήσεων σε συσκευές iOS. Ακολουθεί η λίστα με τις καλύτερες προσαρμογές στο iOS 13/14.

AudioRecorder XS



Το AudioRecorder XS είναι το πιο προηγμένο jailbreak tweak της συσκευής εγγραφής κλήσεων σε iOS 12, 13 και iOS 14. Προσφέρει εντυπωσιακή εγγραφή τηλεφωνικών κλήσεων, ηχογράφηση συστήματος και εγγραφή φωνητικών σημειώσεων με πολλές εξαιρετικές δυνατότητες στο iPhone σας. Κατά κύριο λόγο, σας επιτρέπει να καταγράφετε κλήσεις από οποιεσδήποτε υπηρεσίες CallKit, συμπεριλαμβανομένων των Τηλεφωνίας, FaceTime, Skype, Viber, Messenger, Tango, LINE, BOTIM, Instagram κ.λπ.

Χαρακτηριστικά AudioRecorder XS

  • Εγγραφή φωνητικών σημειώσεων από το μικρόφωνο της συσκευής με άμεσες ενέργειες ενεργοποίησης.
  • Εγγράψτε οποιονδήποτε ήχο συστήματος βγαίνει από τη συσκευή
  • Συγχρονίστε αυτόματα τους εγγεγραμμένους ήχους στο Dropbox ή στο Google Drive
  • Αντιστοιχίστε επαφές πάντα για αυτόματη εγγραφή κλήσεων
  • Κοινοποίηση πολλαπλών εγγραφών ταυτόχρονα (zip και κοινή χρήση)
  • Μοιραστείτε τις εγγραφές σας με όλες τις υποστηριζόμενες εφαρμογές στη συσκευή σας
  • Στείλτε τις ηχογραφήσεις σας μέσω email, iMessage ή σε όλες τις υποστηριζόμενες εφαρμογές στη συσκευή σας
  • Χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα περιήγησής σας για να αντιγράψετε εύκολα όλες τις κλήσεις από το τηλέφωνό σας στον υπολογιστή σας
  • Εκχωρήστε μεθόδους ενεργοποίησης για να εμφανιστεί η διεπαφή της συσκευής εγγραφής
  • Διαχειριστείτε την αυτοματοποίηση εγγραφής ανά εφαρμογή
  • Βελτιωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής και ενσωματωμένο οπτικοποιητή για αναπαραγωγή εγγραφής

Αγορά: AudioRecorder XS (3,99 $)

AudioRecorder XS Repo: https://limneos.net/repo/

Συσκευή εγγραφής κλήσεων X+

Το Call Recorder X+ είναι ένα από τα καλύτερα εγγενή καταγραφικά κλήσεων για συσκευές iOS 12, 13 και 14 με jailbreak. Σας επιτρέπει να καταγράφετε όλες τις τηλεφωνικές κλήσεις και τις κλήσεις VoIP, όπως WhatsApp, Viber, Skype, FaceTime, Line, WeChat και άλλα.

Το Call Recorder X+ κάνει την εγγραφή κλήσεων εξαιρετικά βολική. Εάν θέλετε να ηχογραφήσετε τηλεφωνικές κλήσεις, απλώς κάντε κλικ στο κόκκινο κουμπί ενώ βρίσκεστε σε τηλεφωνική κλήση στο επάνω μέρος της προβολής κλήσεων. Κατά την εγγραφή μιας κλήσης, δεν θα καλέσει έναν εξωτερικό αριθμό και όλα γίνονται εγγενώς.

Επιπλέον, το Call Recorder X+ σάς επιτρέπει να ηχογραφείτε και αυτόματα τις τηλεφωνικές κλήσεις. Μόλις λάβετε μια κλήση, το tweak αρχίζει να την καταγράφει χωρίς να κάνετε τίποτα. Αυτό σημαίνει ότι η προσαρμογή του Call Recorder X+ μπορεί να καταγράφει αυτόματα οποιαδήποτε εισερχόμενη ή εξερχόμενη κλήση χωρίς καμία αλληλεπίδραση με τον χρήστη.

Μόλις εγκατασταθεί, προσθέτει μια αποκλειστική εφαρμογή εγγραφής κλήσεων στην αρχική οθόνη σας που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση και να αναπαράγετε ηχογραφημένες κλήσεις, να διαγράφετε ή να μοιράζεστε ηχογραφημένες συνομιλίες από την εφαρμογή. Το tweak σάς επιτρέπει επίσης να ρυθμίσετε τις κινήσεις του Activator για την εκτέλεση διαφόρων ενεργειών. Το tweak είναι συμβατό με iOS 12 ή νεότερες εκδόσεις.

Λειτουργίες καταγραφής κλήσεων X+

  • Υποστηρίζει έναν εσωτερικό διακομιστή ιστού, ο οποίος επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε όλες τις εγγραφές κλήσεων στον υπολογιστή τους και απευθείας λήψη, διαγραφή ή αναπαραγωγή τους από τη συσκευή.
  • Υποστηρίζει χειρονομίες Activator
  • Προσθέτει ένα κουμπί γρήγορης εγγραφής απευθείας στην προβολή κλήσεων (Υποστηρίζει Skype/Viber/WhatsApp & CallBar)
  • Υποστηρίζει το Google Drive και το Dropbox (Αυτόματη αποστολή εγγραφών στο λογαριασμό σας στο cloud όταν ολοκληρωθεί η εγγραφή)
  • Υποστηρίζει την προσβασιμότητα (η απτική ανάδραση και μια φωνητική ειδοποίηση θα αναπαράγονται κατά την έναρξη/διακοπή της εγγραφής εάν το VoiceOver είναι ενεργοποιημένο)
  • Περισσότερο.

Αγορά: Συσκευή εγγραφής κλήσεων X+ (2,99 $/μήνα)

Repo Call Recorder X+: https://hacx.org/repo/ και https://repo.packix.com/

Super Recorder X+ (iOS 12,13)


Το Super Recorder X+ είναι ένα από τα καλύτερα jailbreak tweak που κυκλοφόρησε ο προγραμματιστής που δημιούργησε και το Call Recorder X+. Αυτό είναι διαφορετικό από το Call Recorder X+ επειδή διαθέτει ενισχυτή έντασης ήχου και Voice Changer εκτός από τις δυνατότητες του Call Recorder X+. Επομένως, ενισχύει την ένταση του ηχείου iPhone έως και 200%. Ωστόσο, το tweak καταγράφει οποιαδήποτε τηλεφωνική κλήση ή VoIP στο iPhone σας χωρίς τη χρήση εξωτερικής υπηρεσίας κλήσεων.

Αγορά: Super Recorder X+ (3,99 $/μήνα)

Super Recorder X+ repo: https://hacx.org/repo/ και https://repo.packix.com/



Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !