Η Beta 4 είναι διαθέσιμη για iOS 15.2

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το τι νέο υπάρχει στην τέταρτη beta του iOS 15.2. Το προηγούμενο ήταν αφορμή για το νέο σε επίπεδο macro mode για την κάμερα στα iPhone 13 Pro και Pro Max. Υπήρχε επίσης μια αναφορά "Apple Arcade" στην Αναζήτηση Παιχνιδιών Spotlight, τη δυνατότητα μαζικής μετονομασίας ή διαγραφής ετικετών στην εφαρμογή Υπενθυμίσεις και πολλά άλλα.

Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει beta για προγραμματιστές, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού. Θα μπορείτε να ξεκινήσετε τη λήψη της beta 4 του iOS 15.2 και στη συνέχεια να προχωρήσετε στην εγκατάστασή της.

Η Apple δεν λέει ακόμα πότε η τελική έκδοση θα είναι διαθέσιμη για λήψη. Μπορούμε να φανταστούμε ότι θα είναι πριν από το τέλος του έτους, δεδομένου των προηγούμενων ενδείξεων εδώ και εκεί, αλλά η Apple μπορεί ακόμα να εκπλήξει και να προτιμήσει να περιμένει μέχρι τις αρχές του 2022.

Επιπλέον, η Apple προσφέρει beta 4 (build 19S5050c) του watchOS 8.3 για το Apple Watch και beta 4 (build 19K5050a) του tvOS 15.2 για το Apple TV. Υπενθυμίζουμε ότι η Apple κυκλοφόρησε χθες την τέταρτη beta του macOS 12.1 .