Μια λίστα με τα πιο δημοφιλή emojis το 2021

Πρέπει να γνωρίζετε ότι οι κατατάξεις του 2019 και του 2021 (δεν υπήρχε για το 2020) των πιο χρησιμοποιούμενων emojis είναι κάτι παραπάνω από παρόμοιες. Υπάρχει αλλαγή θέσης για μερικά από αυτά, αλλά είναι τα ίδια τα smileys είναι σχεδόν πανομοιότυπα (ωστόσο αντικαταστάθηκαν οι 💕). Ως εκ τούτου, οι χρήστες δεν έχουν αλλάξει τις συνήθειές τους, αν και υπήρξαν νέα πράγματα σε διάστημα δύο ετών.

Εδώ είναι τα πιο δημοφιλή emoji του 2019: 😂 ❤️ 😍 🤣 😊 🙏 💕 😭 😘 👍. Και αυτά το 2021: 😂 ❤️ 🤣 👍 😭 🙏 😘 😍 😊.

Λεπτομέρεια για κάθε κατηγορία

Η κοινοπραξία Unicode έχει επίσης αναλύσει τα emoji ανά κατηγορία για να βρει τα πιο χρησιμοποιημένα smileys, emoji ανθρώπων, σύμβολα, ρούχα, ζώα, emoji ταξιδιού, αντικείμενα και emoji τροφίμων, με γραφικά από τα πιο δημοφιλή. συχνότητα χρήσης που είναι διαθέσιμη στην κοινοπραξία Unicode ..ιστότοπος .

Το χωνάκι κομφετί (🎉) είναι το πιο δημοφιλές emoji εκδηλώσεων, για παράδειγμα. ακολουθούν το μπαλόνι (🎈) και το δώρο (🎁). Η φωτιά (🔥) είναι το πιο δημοφιλές emoji για τον καιρό και το πιο δημοφιλές φυτικό emoji είναι το τριαντάφυλλο (🌷). Η πεταλούδα (🦋) είναι το πιο χρησιμοποιούμενο emoji εντόμων και το κεφάλι κουνελιού (🐰) είναι το πιο χρησιμοποιούμενο emoji θηλαστικού. Μεταξύ των emoji ρούχων, το στέμμα (👑) είναι το πιο δημοφιλές και η τούρτα γενεθλίων (🎂) είναι μακράν το πιο δημοφιλές emoji γλυκών φαγητών. Το ζεστό ρόφημα (☕︎) είναι το πιο δημοφιλές emoji ποτών και στην κατηγορία των φρούτων, η φράουλα (🍓) καταλαμβάνει την πρώτη θέση.

Εάν θέλετε πλήρη λεπτομέρεια και πολλά άλλα, μπορείτε να μεταβείτε στον ιστότοπο της κοινοπραξίας Unicode .