iPhone 14 Pro:Ένας αισθητήρας φωτογραφίας 48 megapixel και 8 GB μνήμης RAM;

0

Τα iPhone 14 Pro και 14 Pro Max θα έχουν βελτιώσεις και θα είναι κυρίως σε θέμα του φωτογραφικού τμήματος και της μνήμης RAM
σύμφωνα με τις δηλώσεις του αναλυτή Jeff Pu. 
Καλύτερες για φωτογραφίες και RAM με το iPhone 14 Pro

Με τα δύο iPhone 14 Pro, η Apple θα προσφέρει έναν κύριο αισθητήρα φωτογραφίας (ευρυγώνιο) 48 megapixel. Συγκριτικά, το iPhone 13 Pro έχει έναν κύριο αισθητήρα 12 megapixel. Αυτό συνδέεται με τις προηγούμενες πληροφορίες από τον αναλυτή Ming-Chi Kuo. Ο τελευταίος είχε αναφέρει και τη δυνατότητα γυρισμάτων σε 8Κ (έναντι 4Κ σήμερα). Όσον αφορά τον υπερευρυγώνιο αισθητήρα και τον τηλεφακό, η Apple θα παραμείνει σε μονάδες 12 megapixel.

Ακόμη η Apple θα αυξήσει στα 8 GB τη RAM το 2022, έναντι 6 GB RAM στο iPhone 13 Pro. Ωστόσο, ο αναλυτής δεν διευκρινίζει ποια θα είναι η χρήση της πρόσθετης μνήμης RAM.

Ο Jeff Pu είχε καλές πληροφορίες στο παρελθόν σχετικά με την Apple. Ο κυρίως ανακοίνωσε ότι η Apple θα προσφέρει MacBook Pro και iPad Pro με Mini-LED οθόνες το 2021. Αλλά ήταν και μερικές φορές λάθος. Πρέπει λοιπόν να πάρετε κάποιες από τις πληροφορίες σας με λίγο επιφύλαξη.

Για παράδειγμα, ανακοινώνει ότι τα τέσσερα iPhone 14 θα έχουν οθόνη με οθόνη 120 Hz, όπου προορίζεται για το iPhone 13 Pro. Ο αναλυτής οθονών Ross Youg έχει ήδη πει ότι η Apple θα συνεχίσει να προσφέρει οθόνη 60Hz σε μοντέλα που δεν είναι Pro. Επίσης, ο Jeff Pu λέει ότι το iPhone 14 θα ξεκινά με 64 GB αποθηκευτικού χώρου ενώ το iPhone 13 ξεκινά με 128 GB. Αρκεί να πούμε ότι μια επαναφορά του παλιού αποθηκευτικού χώρου θα ήταν έκπληξη.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !