Πωλήσεις iPhone: Η Apple ανέκτησε ξανα τη δεύτερη θέση της κατά το τρίτο τρίμηνο

0

Η Apple κατέλαβε τη δεύτερη θέση στην αγορά των smartphone κατά το τρίτο τρίμηνο του 2021. Επομένως, η εταιρία συμφωνεί με την Canalys, με τη μόνη διαφορά να είναι στο μερίδιο αγοράς.

Για την Canalys, το iPhone αντιπροσώπευε το 15% των πωλήσεων smartphone, έναντι 14% του Pdm για το Counterpoint. Σε όλες τις περιπτώσεις, η Xiaomi παραμένει ένα βαθμό πίσω από το Pdm, η Vivo και η Oppo πρέπει να συμβιβαστούν με 10% Pdm. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι η Counterpoint μας δίνει τα διαφορετικά μερίδια αγοράς ανάλογα με τη γεωγραφική περιοχή. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το iPhone κυριαρχεί στις πωλήσεις στη Βόρεια Αμερική, συγκεκριμένα στον Καναδά και τις Ηνωμένες Πολιτείες (μεγάλο 48% του Pdm) και πέφτει στη δεύτερη θέση στην ευρωπαϊκή αγορά με 20% του Pdm, και πάλι λίγο πιο μπροστά από τη Xiaomi (αλλά σε μεγάλο βαθμό πίσω από τη Samsung ).

Το iPhone κατατάσσεται επίσης στενά στο top 5 στην περιοχή της Ασίας (η οποία περιλαμβάνει τις αγορές της Κίνας, της Ιαπωνίας, αλλά και της Ινδονησίας και του Βιετνάμ), αλλά παραμένει εντελώς απών από τις αναπτυσσόμενες χώρες και ιδιαίτερα την Αφρική. Εάν παραμείνουμε στα πρώτα σχόλια για την απόδοση του Q4, η Apple θα πρέπει να διατηρήσει τη δεύτερη θέση της μπροστά από τη Xiaomi και το τρέχον τρίμηνο.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !