Η
Luxshare Precision ήδη έχει κληθεί να υποστηρίξει την Foxconn την κινεζική εταιρεία για την παραγωγή του iPhone 13s, που έχει ανεβάσει ταχύτητα δημιουργώντας ένα μέγα εργοστάσιο παραγωγής αποκλειστικά αφιερωμένο στο iPhone. Εάν γίνει πιστευτός ο ιστότοπος της Nikkei Asia, αυτό το εργοστάσιο θα κατασκευαστεί στο Kunshan, στην ανατολική Κίνα. Ο προμηθευτής το σκέφτεται πολύ, καθώς η περιοχή τοποθεσίας του εργοστασίου θα πρέπει να καταλαμβάνει επιφάνεια 285.000 τετραγωνικών μέτρων ή ισοδύναμο 40 γηπέδων ποδοσφαίρου!

Το κόστος κατασκευής θα ανέλθει σε 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια, ένα "φαραωνικό" ποσό που η Luxshare θα μπορούσε να κάνει γρήγορα κερδοφόρο αφού ο προμηθευτής αναμένει πράγματι ότι θα είναι σε θέση να παράγει εκατομμύρια iPhone σε αυτό το νέο εργοστάσιο από τον επόμενο χρόνο. Η ηγεμονία της Foxconn και της Pegatron στην εφοδιαστική αλυσίδα iPhone τελειώνει το 2022; Η Luxshare θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να φτάσει από μια ετήσια παραγωγή 6,5 εκατομμυρίων iPhone (2021) σε μια σειρά από 12 έως 15 εκατομμύρια αντίγραφα το 2022.

Η Nikkei Asia επιβεβαιώνει επίσης ότι η Sunny Optical Technology (αισθητήρες φωτογραφίας) έχει ενσωματώσει με επιτυχία αλυσίδα εφοδιασμού την της Apple, a priori για την παραγωγή ορισμένων αισθητήρων στο μπλοκ καμερων του iPhone.