Ενημερώσεις ασφαλείας σε Mac

Αρκεί να πούμε αμέσως ότι δεν υπάρχουν νέες δυνατότητες με το macOS 11.6.2, σε αντίθεση με το macOS 12.1. Το τελευταίο προσθέτει συγκεκριμένα το SharePlay και τη συνδρομή Apple Music Voice. Στην περίπτωση του macOS 11.6.2, η Apple είναι υπεύθυνη για την αποσύνδεση των τρωτών σημείων ασφαλείας. Αυτή είναι μια αρκετά αξιοσημείωτη ενημέρωση σε αυτό το σημείο, η Apple λέει ότι έχει κλείσει τουλάχιστον 35 ελαττώματα! Αρκεί να πούμε ότι συνιστάται ανεπιφύλακτα η ενημέρωση.

Για να ανακτήσετε την ενημέρωση, μεταβείτε στις Προτιμήσεις συστήματος. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην ενότητα Ενημέρωση λογισμικού και ανακτήστε το macOS 11.6.2. Σημειώστε ότι η Apple σκέφτεται επίσης τους χρήστες που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν macOS Catalina. Δικαιούνται την ενημέρωση ασφαλείας και με σφραγίδα του 2021-008.

Διαθεσιμότητα του Safari 15.2

Ταυτόχρονα, η Apple προσφέρει το Safari 15.2 για λήψη. Η ενημέρωση είναι ενσωματωμένη στο macOS 12.1. Όσοι δεν διαθέτουν macOS Monterey πρέπει να το κατεβάσουν με μη αυτόματο τρόπο, πάντα στις Προτιμήσεις συστήματος> Ενημέρωση λογισμικού. Κλείνει επτά τρύπες ασφαλείας και δεν φέρνει ιδιαίτερα νέα για τους χρήστες. Η Apple ενδιαφέρθηκε κυρίως για προγραμματιστές ιστού με αυτήν την έκδοση.