Η Apple δίνει δύο ραντεβού για τις αρχές του 2022

Τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου της Apple για το οικονομικό έτος 2022 θα ανακοινωθούν στις 27 Ιανουαρίου. Αυτή θα είναι μια ευκαιρία να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις πωλήσεις των iPhone 13, AirPods 3, MacBook Pro M1 Pro / Max και άλλων προϊόντων. Πρέπει να πούμε ότι αυτό το τρίμηνο είναι το πιο σημαντικό του έτους με την περίοδο των διακοπών. Πέρυσι, η Apple είχε έσοδα 111,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων και κέρδος 28,76 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ήταν ρεκόρ για την εταιρεία. Θα σημειώσει η Apple ένα νέο ρεκόρ αυτή τη φορά; Η απάντηση στο τέλος του μήνα.

Ακολουθεί η ετήσια συνάντηση των μετόχων της Apple, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 4 Μαρτίου. Όπως και η έκδοση του 2021, η έκδοση του 2022 θα είναι εντελώς εικονική. Η συνάντηση πραγματοποιείται κανονικά στο Apple Park, αλλά ο Covid-19 άλλαξε κάπως τα σχέδια.

Οι συναντήσεις των μετόχων δεν είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες για το ευρύ κοινό, επειδή τα στελέχη της Apple δεν μοιράζονται συχνά λεπτομέρειες σχετικά με τα προϊόντα της Apple. Αλλά στο παρελθόν, υπήρξαν κριτικές για τις υπηρεσίες και το λογισμικό της Apple. Το 2021, για παράδειγμα, η Apple έκανε κάποιες ασαφείς δηλώσεις σχετικά με τα επερχόμενα προϊόντα, πρόσφερε κάποιες πληροφορίες για το πώς επιλέγει ποιες εταιρείες θα εξαγοράσει και μίλησε για την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει κατά τη διάρκεια της πανδημίας.