Η Apple μας ανακοινώνει τις νέες συλλογές και τις δυνατότητες λειτουργίας του Fitness+

0


Η Apple ανακοίνωσε νέες λειτουργίες της Apple Fitness+ που ονομάζονται Time to Run και Collections και οι δύο θα κυκλοφορήσουν ζωντανά στο Fitness+ μαζί με τις υπάρχουσες προσφορές στις 10 Ιανουαρίου. Η Apple ανακοίνωσε τις νέες δυνατότητες μέσω ενός
δελτίου τύπου .

Παρόμοια με το Time to Walk, το νέο Time to Run είναι μια νέα εμπειρία ήχου που εστιάζει στο τρέξιμο. Σύμφωνα με την Apple, θα βοηθήσει τους χρήστες να γίνουν καλύτεροι και πιο συνεπείς δρομείς. Κάθε επεισόδιο του Time to Run θα επικεντρώνεται σε μια δημοφιλή διαδρομή τρεξίματος και θα περιλαμβάνει συμβουλές προπόνησης από εκπαιδευτές του Fitness+. Τα επεισόδια θα διαθέτουν επίσης κινητήρια και δυναμωτική μουσική, ενώ οι λίστες αναπαραγωγής έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν με την τοποθεσία, την ένταση και την προπόνηση κάθε διαδρομής.

Το Time to Run θα ξεκινήσει με τρία επεισόδια: Λονδίνο, με προπονητή τον Cory Wharton-Malcolm. Μπρούκλιν, με προπονητή την Έμιλυ Φαγιέτ. και το Miami Beach, με προπονητή τον Sam Sanchez. Ένα νέο επεισόδιο του Time to Run θα κυκλοφορεί κάθε εβδομάδα κάθε Δευτέρα. Οι δρομείς όλων των επιπέδων μπορούν να απολαύσουν το Time to Run και να παραμείνουν παρακινημένοι στη διαδρομή τους από την αρχή μέχρι το τέλος.

- Apple...

Η νέα λειτουργία Συλλογών, η οποία είναι μια επιμελημένη με σειρά προπονήσεων και διαλογισμών από τη βιβλιοθήκη Fitness+ θα βοηθήσει τους χρήστες να επιτύχουν τους στόχους τους.

Στο λανσάρισμα θα υπάρχουν έξι συλλογές που περιλαμβάνουν το 30-Day Core Challenge, Βελτιώστε τη στάση σας με το Pilates, Τελειοποιήστε τις στάσεις ισορροπίας της γιόγκα, τρέξτε τα πρώτα 5K, Δυναμώστε την πλάτη σας, Τεντώστε τους γοφούς σας και χαλαρώστε για έναν καλύτερο ύπνο.

Παράλληλα με το Time to Run and Collections, η Apple κυκλοφορεί επίσης την τρίτη σεζόν του Time to Walk στις 10 Ιανουαρίου.

Το Apple Fitness+ είναι μια συνδρομητική υπηρεσία επί πληρωμή και κοστίζει 9,99 $ ανά μήνα ή 79,99 $ ανά έτος.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !