Η εφαρμογή Audio Trimmer σάς επιτρέπει να περικόπτετε αρχεία ήχου απευθείας στη συσκευή σας iOS

0


Εάν ασχολείστε με πολλά αρχεία ήχου στο iPhone ή το iPad σας, τότε έχουμε μια ωραία μικρή εφαρμογή για εσάς που θα κάνει τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη. Η νέα εφαρμογή Audio Trimmer για to iOS δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να επεξεργάζονται οποιοδήποτε αρχείο ήχου απευθείας στην κινητή συσκευή τους.

Αυτό που κάνει την εφαρμογή Audio Trimmer εξαιρετική είναι ότι είναι πολύ απλή και εξυπηρετεί μόνο έναν σκοπό, γεγονός που την καθιστά ιδανική για όσους αναζητούν εμπειρία χρήστη χωρίς ακαταστασία.

Με την εφαρμογή Audio Trimmer μπορείτε να επεξεργαστείτε και να περικόψετε οποιοδήποτε αρχείο ήχου στο iPhone ή το iPad σας. Η επεξεργασία του ήχου με αυτήν την εφαρμογή είναι πολύ εύκολη χάρη στην απλή στη χρήση χειρονομία "τσιμπήματος" για ζουμ που παρέχει ακρίβεια κατά την επεξεργασία. 

Για να περικόψετε έναν ήχο, μπορείτε απλώς να μετακινήσετε το κίτρινο εργαλείο επιλογής και να συμπεριλάβετε το τμήμα του αρχείου ήχου που θέλετε στο τελικό αρχείο. Αφού περικόψετε ένα αρχείο ήχου για να συμπεριλάβετε την ενότητα της επιλογής σας, μπορείτε να το αποθηκεύσετε.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Audio Trimmer – Trim Audio από το App Store, όπου διατίθεται ως δωρεάν λήψη. Η εφαρμογή εκτελείται εγγενώς τόσο σε iPhone όσο και σε iPad.

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !