Οι χρήστες που έχουν το
Google Chrome σε iOS αντιμετωπίζουν νέα προβλήματα προβλήματα. Το πρόγραμμα περιήγησης διακόπτεται στο iPhone ή το iPad τους μετά από λίγα δευτερόλεπτα χρήσης, χωρίς κάποιο προφανή λόγο. Αυτή είναι μια πραγματικότητα από την τελευταία ενημέρωση (δηλαδή την έκδοση 97).

Ένα ενοχλητικό σφάλμα με το Google Chrome σε iPhone και iPad

Εδώ και λίγες ώρες, όλο και περισσότεροι χρήστες μοιράζονται τις μαρτυρίες τους σχετικά με τον αποκλεισμό του Chrome σε iPhone ή iPad. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στην πλευρά του φόρουμ της Google αλλά και στο Reddit . Προσπάθησαν να επανεκκινήσουν τη συσκευή, αλλά τίποτα δεν αλλάζει. Το ίδιο όταν προσπαθείτε να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή, επανεκκινήστε τη συσκευή και, στη συνέχεια, εγκαταστήστε ξανά το πρόγραμμα περιήγησης.

Το πρόβλημα αποτρέπει την κανονική περιήγηση στους ιστότοπους. Και για όσους κατεβάζουν την εφαρμογή για πρώτη φορά, δεν είναι καν δυνατό να κάνουν τη ρύθμιση κανονικά. Η απογοήτευση εμφανίζεται μετά από λίγα δευτερόλεπτα.

Οι χρήστες λένε ότι έχουν βρει μια προσωρινή λύση για να ανακτήσουν την κανονική πρόσβαση στην εφαρμογή, αλλά δεν λειτουργεί για όλους. Το κόλπο είναι να καθαρίσετε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής. Αλλά για αυτό πρέπει να μεταβείτε στις ρυθμίσεις του Chrome και αυτό είναι το πρόβλημα αφού η εφαρμογή μπορεί να διακοπεί πριν καν φτάσει εκεί.

Η Google δεν έχει ακόμη αντιδράσει δημόσια σε αυτό το σφάλμα. Ας ελπίσουμε, ωστόσο, η ομάδα να το γνωρίζει αυτό και να εκδώσει μια διορθωτική ενημέρωση σύντομα. Στο μεταξύ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Safari, το Firefox ή οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα περιήγησης μέχρι τότε.