Η Apple ενημερώνει τα AirPods 3 στο υλικολογισμικό 4C170 και πως θα αναγκάσετε να γίνει ..

0


H Apple κυκλοφορεί σήμερα μια ενημέρωση λογισμικού για τα AirPods 3 με το υλικολογισμικό 4C170. Το προηγούμενο είχε τον αριθμό 4C165 και είδε το φως της δημοσιότητας τον περασμένο μήνα . Αυτό επηρέασε επίσης τα AirPods Pro και AirPods Max. Αλλά σήμερα, όλα είναι για τα AirPods 3 μόνο.

Η Apple δεν κοινοποιεί τη λίστα αλλαγών και άλλων διορθώσεων σφαλμάτων. Επομένως, είναι δύσκολο να γνωρίζουμε τι προσφέρει το υλικολογισμικό 4C170 στα AirPods 3. Είναι πιθανό ότι πρόκειται για απλές διορθώσεις σφαλμάτων. Αυτό φαίνεται να ισχύει προς το παρόν.

Μπορείτε να ελέγξετε ποια έκδοση είναι εγκατεστημένη. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Πληροφορίες, κατεβείτε και επιλέξτε τα AirPods σας. Η εγκατεστημένη έκδοση υλικολογισμικού βρίσκεται στη γραμμή «Έκδοση εσωτερικού προγράμματος».

Πώς να αναγκάσετε να εγκαταστήσετε την ενημέρωση

Πώς να ενημερώσω τα AirPods μου; Επισήμως, η Apple δεν προσφέρει λύση. Η λήψη και η εγκατάσταση γίνονται αυτόματα στο παρασκήνιο. Αλλά υπάρχει μια τεχνική που χρησιμοποιείται από το Genius στο Apple Store για να αναγκάσει τη λήψη και εδώ είναι για τα AirPods (Pro):

  • Βεβαιωθείτε ότι τα AirPods βρίσκονται εντός της εμβέλειας του Bluetooth της συσκευής τους iOS, iPadOS ή macOS
  • Ακούστε μουσική ή άλλο ηχητικό περιεχόμενο με τα AirPods για τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα
  • Τοποθετήστε ξανά τα AirPods στη θήκη φόρτισης και κλείστε το κάλυμμα
  • Συνδέστε τη θήκη φόρτισης σε μια πηγή ρεύματος μέσω Lightning
  • Περιμένετε 30 λεπτά και κυρίως μην ανοίξετε τη θήκη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου διαφορετικά θα πρέπει να ξεκινήσετε από την αρχή...

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !