Η Apple είναι ήδη έτοιμη για την Κινεζική Πρωτοχρονιά (1η Φεβρουαρίου) και μας αποκαλύπτει μια ειδική έκδοση του AirPods Pro με μια τίγρη. Γιατί αυτό το ζώο; Πολύ απλά γιατί το 2022 είναι η χρονιά της τίγρης του νερού σύμφωνα με την κινεζική αστρολογία.

Μια ειδική έκδοση του AirPods Pro με μια τίγρη

Ένα emoji τίγρης είναι χαραγμένο στη θήκη φόρτισης αυτής της ειδικής έκδοσης AirPods Pro. Υπάρχει ακόμη ένα μεγαλύτερο και κόκκινο emoji στο κουτί. Τα ακουστικά κυκλοφορούν στην Κίνα, την Ταϊβάν, το Χονγκ Κονγκ και το Μακάο.

Τίποτα δεν αλλάζει σε επίπεδο των AirPods Pro. Αυτά είναι ακριβώς τα ίδια που κυκλοφορούν και στον υπόλοιπο κόσμο. Ίδια κατασκευή, ίδια ποιότητα, ίδια χαρακτηριστικά, ίδια σειρά, ίδια τιμή. Η μόνη διαφορά είναι η παρουσία αυτού του emoji της τίγρης. Η διαθεσιμότητα είναι διαθέσιμη τόσο στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple όσο και σε φυσικά καταστήματα. 

Επιπλέον, η Apple προσφέρει στους πελάτες που αγοράζουν αυτά τα AirPods Pro ένα σετ 12 κόκκινων φακέλων με κάθε ζώδιο της κινεζικής αστρολογίας ως emoji. Είναι μια παράδοση στην Κίνα όπου δίνεται ένας κόκκινος φάκελος σε ένα αγαπημένο πρόσωπο με συνήθως χρήματα μέσα.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Apple παρουσίασε μια ειδική έκδοση των ακουστικών Beats Studio Buds για την Κινεζική Πρωτοχρονιά. Τα προσαρμοσμένα ακουστικά διαθέτουν κόκκινο σχέδιο με χρυσές πινελιές με νύχια τίγρης στα ακουστικά και τη θήκη φόρτισης. Η διαθεσιμότητα ισχύει σήμερα και μόνο στην Κίνα.