Είτε πρόκειται για το HomePod είτε για το HomePod mini, πρέπει να είστε συνδεδεμένοι στην πρίζα για να λειτουργήσει το συνδεδεμένο ηχείο. Κάποιοι μπορεί να θέλουν ένα φορητό μοντέλο για να το μεταφέρουν και να ακούνε μουσική εν κινήσει.Για αυτούς λοιπόν η Apple ξεκίνησε δοκιμές.

Πότε θα είναι διαθέσιμο ένα φορητό HomePod;

Σύμφωνα με Bloomberg , η Apple δοκιμάζει ένα φορητό HomePod με μπαταρία από μερικά χρόνια πριν. Υπήρχε ακόμη και ένα πρωτότυπο, αλλά το προϊόν εξακολουθεί να μην κυκλοφορεί στην αγορά. Θα κυκλοφορήσει μια μέρα; Ίσως, αλλά μπορεί να μην έχει την επωνυμία της Apple σύμφωνα με τον Gurman. Ως εκ τούτου, θα μπορούσε να είναι μια δυνατότητα κυκλοφορίας υπό την επωνυμία Beats.

Την περασμένη εβδομάδα, η Apple τερμάτισε τις πωλήσεις του έξυπνου ηχείου Beats Pill+ . Αυτό ήταν ακριβώς ένα φορητό ηχείο Bluetooth με μπαταρία. Ήταν στην πραγματικότητα το τελευταίο φορητό ηχείο της Apple που εξακολουθεί να πωλείται. Ο κατασκευαστής δεν προσφέρει άλλα σήμερα και δεν έχει αναφέρει τίποτα για το μέλλον.

Μέχρι σήμερα, υπάρχει μόνο το HomePod mini που συνδέεται στην πρίζα και εξακολουθεί να πωλείται. Η τιμή του είναι στα 99 ευρώ. Η Apple πρόσφατα πρόσφερε νέα χρώματα, δηλαδή μπλε, κίτρινο και πορτοκαλί.