Η Apple θέλει να εγκαταστήσετε το iOS 15 στο iPhone σας

Προηγουμένως, η Apple προέτρεπε τους χρήστες να κάνουν αναβάθμιση στην πιο πρόσφατη ενημέρωση. Αλλά με την κυκλοφορία του iOS 15, η Apple συνέχισε να προωθεί το iOS 14 με ενημερώσεις ασφαλείας και η μετάβαση στη νέα έκδοση απαιτούσε το πάτημα ενός banner στο κάτω μέρος της οθόνης. Αυτό αλλάζει από εδώ και πέρα.

Όπως έχουν παρατηρήσει , η ενότητα Ενημέρωση λογισμικού στην εφαρμογή Ρυθμίσεις εμφανίζει πλέον το iOS 15 στο κέντρο της οθόνης. Δεν μπορείτε να χάσετε την ενημέρωση. Επιπλέον, δεν τίθεται πλέον κανένα θέμα για το iOS 14 που έχει εξαφανιστεί εντελώς από την οθόνη. Είναι το iOS 15 και μόνο αυτή η έκδοση είναι τώρα παρούσα.

Αυτή η επιλογή μπορεί να εμφανιστεί με το iOS 15.2.1. Αυτή η ενημέρωση κυκλοφόρησε χθες με μια επιδιόρθωση για ένα ελάττωμα που σχετίζεται με το HomeKit. Η Apple δεν έχει προσφέρει αντίστοιχη έκδοση για το iOS 14. Επομένως, η Apple φαίνεται να έχει τελειώσει σίγουρα με το iOS 14. Επίσης, η Apple δεν προσφέρει πλέον τη iOS 14.8.1 για iPhone.

Μπορούμε επίσης να υποψιαστούμε ότι τα δεδομένα εγκατάστασης του iOS 15 έκαναν την Apple να αλλάξει τα σχέδιά της. Σήμερα, η ομάδα αποκάλυψε ότι το iOS 15 είναι εγκατεστημένο στο 63% των iPhone και στο 49% των iPad. Συγκριτικά, το iOS 14 τον Δεκέμβριο του 2020 εγκαταστάθηκε στο 72% των iPhone και στο 61% των iPad. Το iOS 15 έχει χαμηλότερες βαθμολογίες, ο κατασκευαστής σίγουρα προσπαθεί να ωθήσει τους χρήστες του να εγκαταστήσουν την πιο πρόσφατη έκδοση αντί να παραμείνουν στο iOS 14. Υπενθυμίζουμε ότι όλες οι συσκευές που πληρούν τις προϋποθέσεις για iOS 14 μπορούν να εγκαταστήσουν το iOS 15 .