Δεύτερη δημόσια έκδοση beta για iOS 15.3

Η πρώτη beta του iOS 15.3 δεν έφερε σημαντικές νέες δυνατότητες και είναι η ίδια ιστορία με τη δεύτερη. Η μόνη αξιοσημείωτη αλλαγή είναι μια αλλαγή στη δυνατότητα iCloud Private Relay. Η Apple άλλαξε τη διατύπωση για να αποφύγει τη σύγχυση , κάτι που μπορεί να υποδηλώνει ότι ένας χειριστής έχει μπλοκάρει το σύστημα όταν η επιλογή έχει απλώς απενεργοποιηθεί στις ρυθμίσεις.

Είναι αλήθεια ότι το iOS 15.3 μπορεί να εκπλήξει. Αυτή η ενημέρωση μοιάζει περισσότερο με έκδοση iOS 15.2.2 δεδομένων των αλλαγών. Αλλά ποιος ξέρει, ίσως έχουμε κάτι αξιοσημείωτο στις beta και με την τελική έκδοση. Όσον αφορά ορισμένα χαρακτηριστικά που λείπουν, όπως το Universal Control, προφανώς θα πρέπει να περιμένουμε το iPadOS 15.4 την άνοιξη .

Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει δημόσιες beta, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού για να αποκτήσετε το iOS 15.3. Εάν δεν συμμετέχετε ακόμη στο πρόγραμμα και θέλετε να συμμετάσχετε σε αυτό, μεταβείτε στη διεύθυνση beta.apple.com , συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Apple και αφήστε τον εαυτό σας να σας καθοδηγήσει.

Η Apple δεν λέει ακόμη πότε θα είναι διαθέσιμη για λήψη η τελική έκδοση του iOS 15.3.