Η Apple θα κυκλοφορήσει το Apple Watch 8 χωρίς αισθητήρα θερμοκρασίας σώματος

0

 


Υπήρχαν φήμες ότι το επικείμενο Apple Watch, το οποίο αναμφίβολα θα ήταν το Apple Watch 8, θα κυκλοφορούσε με τον αισθητήρα θερμοκρασίας σώματος.

Ωστόσο, σύμφωνα με το πιο πρόσφατο ενημερωτικό δελτίο από το Bloomberg, ο πολυαναμενόμενος αισθητήρας θερμοκρασίας σώματος πιθανότατα δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει με το Apple Watch 8. Τα επερχόμενα ρολόγια Apple αναμένεται επιπλέον να λάβουν αισθητήρες γλυκόζης αίματος, μετρήσεις καρδιακού παλμού στη συσκευή εκτός από τον αισθητήρα θερμοκρασίας σώματος.

Ο Mark Gurman του Bloomberg, ο οποίος έχει τις περισσότερες από τις σωστές φήμες για τα προϊόντα του γίγαντα Cupertino με έδρα την Καλιφόρνια, το 2021 δήλωσε ότι το Apple Watch 8 πρόκειται να κυκλοφορήσει με αισθητήρα θερμοκρασίας σώματος.

Επιπλέον, επαληθεύτηκε και από έναν άλλο αναλυτή της Apple, Ming Chu Kuo. Ωστόσο, σύμφωνα με το πρόσφατο ενημερωτικό δελτίο, ο Gurman αποκάλυψε ότι οι αναμενόμενες λειτουργίες δεν θα κυκλοφορήσουν στο Apple Watch στο άμεσο μέλλον.

Πρόσθεσε ακόμη...

«Μην περιμένετε κανένα από αυτά σύντομα. Η θερμοκρασία του σώματος ήταν στον φετινό οδικό χάρτη, αλλά οι διαρροές για αυτήν έχουν επιβραδυνθεί πρόσφατα. Η αρτηριακή πίεση είναι τουλάχιστον δύο έως τρία χρόνια μακριά, ενώ δεν θα εκπλαγώ αν η παρακολούθηση της γλυκόζης δεν φτάσει αργότερα στο δεύτερο μισό της δεκαετίας».

Ο αισθητήρας θερμοκρασίας του σώματος θα είχε αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμος σε αυτήν την τρέχουσα εποχή του κορωνοϊού που ζούμε. Ωστόσο, η λειτουργία είναι ήδη διαθέσιμη σε μερικά διάσημα smartwatches της Garmin και της Fitbit. Οι ερευνητές χρησιμοποίησαν επίσης τον αισθητήρα θερμοκρασίας σώματος για να ελέγξουν εάν τα έξυπνα ρολόγια μπορούσαν να διακρίνουν τον COVID-19 .

Παρόλα αυτά, ο Gurman περίμενε ότι το Apple Watch 8 είναι πιθανό να έρθει με σημαντική ανανέωση του σχεδιασμού και να έχει επίσης βελτιωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Φέτος, ο γίγαντας του Κουπερτίνο κυκλοφόρησε το Apple Watch 7 με πολλά χαρακτηριστικά υγείας, όπως μια εφαρμογή ΗΚΓ για αξιολόγηση ΗΚΓ, ειδοποιήσεις καρδιακού παλμού και υποστήριξη μέτρησης οξυγόνου αίματος. Επιπλέον, είναι επιπλέον το πρώτο Apple Watch που έλαβε πιστοποίηση IP6X για αντοχή στη σκόνη μαζί με πιστοποίηση WR50 για αντοχή στο νερό.



Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !