Η Apple θέλει να προσφέρει το Face ID κάτω από την οθόνη, αλλά προφανώς θα πρέπει να περιμένει τουλάχιστον το iPhone 15 Pro του 2023. Σε κάθε περίπτωση, αυτό μας ανακοινώνει σήμερα ο Ross Young.

Δεν υπάρχει Face ID κάτω από την οθόνη πριν από το 2023;

Ο αναλυτής οθόνης, ο οποίος είχε καλές πληροφορίες μέχρι στιγμής, έδειξε αργά το απόγευμα ότι τα iPhone 14 Pro και Pro Max θα έχουν μια τρύπα και ένα σε σχήμα χάπι στο επάνω μέρος της οθόνης για να αντικαταστήσουν την εγκοπή. Οι φήμες αρχικά μιλούσαν μόνο για την τρύπα και μετά μόνο για το σχήμα χάπι  αλλά τώρα εδώ έχουμε επιτέλους και τα δύο.

Σε άλλο tweet, ανακοινώνει ότι η υπέρυθρη κάμερα που χρησιμοποιείται για το Face ID δεν θα βρίσκεται κάτω από την οθόνη πριν από το 2023 ή το 2024. Επομένως, το Face ID κάτω από την οθόνη δεν θα είναι διαθέσιμο πριν από το iPhone 15 Pro ή ακόμα και το iPhone 16 Pro. Αυτό συνδυάζεται με προηγούμενες πληροφορίες από το Ming-Chi Kuo, το οποίο ανέφερε μια άφιξη για το 2023 .

Επομένως, θα πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον το iPhone 15 Pro και να έχει δυνητικά ένα τηλέφωνο η Apple με την οθόνη που καταλαμβάνει ολόκληρη την μπροστινή επιφάνεια. Όλα θα εξαρτηθούν από το αν η Apple θα καταφέρει να προσφέρει έναν αισθητήρα φωτογραφίας κάτω από την οθόνη, ενώ σας επιτρέπει να έχετε καλές λήψεις. Υπάρχουν ήδη smartphone με αισθητήρες φωτογραφίας κάτω από την οθόνη, αλλά η ποιότητα απέχει πολύ από το να είναι κορυφαία Υπάρχει ακόμη δουλειά να γίνει σε αυτό το σημείο.