Η Apple θα πραγματοποιήσει μια εκδήλωση τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο για να ανακοινώσει το iPhone SE

0

H Apple φέρεται να πραγματοποιήσει την πρώτη της εκδήλωση για το έτος 2022 τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο και πιθανότατα θα ανακοινώσει το iPhone SE τρίτης γενιάς σε αυτή την εκδήλωση.

Η αναφορά προέρχεται από τον Mark Gurman του Bloomberg, ο  οποίος αποκάλυψε αυτές τις πληροφορίες στην τελευταία έκδοση του ενημερωτικού δελτίου Power On . Το iPhone SE αναμένεται να διαθέτει υποστήριξη 5G και ταχύτερο τσιπ διατηρώντας παράλληλα τον ίδιο σχεδιασμό με την προηγούμενη γενιά που περιλαμβάνει το κουμπί αρχικής οθόνης.

Ο Gurman είπε ότι η εκδήλωση του Μαρτίου ή του Απριλίου θα είναι εικονική, παρόμοια με όλα τα γεγονότα των μέσων ενημέρωσης της Apple που έχουν συμβεί από την έναρξη της πανδημίας.

Οι εκδηλώσεις Μαρτίου ή Απριλίου της Apple επικεντρώνονται συνήθως σε διάφορες κατηγορίες προϊόντων. Η εταιρεία πραγματοποίησε μια διαδικτυακή εκδήλωση τον Απρίλιο του 2020 στην οποία αποκάλυψε τα AirTags μαζί με νέα iPad Pro, iMac 24 ιντσών, δεύτερη γενιά του Apple TV 4K και νέα επιλογή χρώματος για iPhone 12 και iPhone 12 mini.

Φέτος, η εταιρεία θα μπορούσε επίσης να ανακοινώσει ενημερώσεις σε αυτά τα προϊόντα μαζί με την κυκλοφορία του iPhone SE 3ης γενιάς με 5G και αναβαθμισμένες προδιαγραφές.

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν φήμες που υποδηλώνουν ότι ένα iMac και Mac mini 27 ιντσών με τσιπ M1 Pro και M1 Max θα μπορούσε να κυκλοφορήσει στην ίδια εκδήλωση.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !