Το BootSound κάνει οποιοδήποτε iPhone να παίζει έναν προσαρμοσμένο ήχο κατά την εκκίνηση του

0


Οι χρήστες των Mac της Apple ακούνε έναν ήχο εκκίνησης κατά την εκκίνηση του υπολογιστή τους, αλλά δυστυχώς όχι για το iPhone ή άλλες κινητές συσκευές της εταιρείας. Ως εκ τούτου, ο προγραμματιστής στο iOS
ginsudev προσπάθησε να το αλλάξει αυτό και τελικά κυκλοφόρησε ένα νέο και απλό tweak  που ονομάζεται BootSound.

Όπως γνωρίζετε, ενώ τα σύγχρονα jailbreak (ημι-untethered ή semi-tethered) δεν διατηρούν το jailbroken τους μετά από μια επανεκκίνηση. Έτσι, ο ginsudev το σχεδίασε έτσι ώστε να μπορείτε να ακούτε τον επιλεγμένο ήχο εκκίνησης όταν εκτελείτε respring και ldrestarts ή οτιδήποτε κάνει επανεκκίνηση του SpringBoard.

Ωστόσο, δεν θα χρειαστεί να απενεργοποιήσετε τη συσκευή σας για να ακούσετε εντελώς τον ήχο εκκίνησης.

Το BootSound δεν παρέχει επιλογές διαμόρφωσης στην εφαρμογή Ρυθμίσεις. Αλλά θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε έναν διαχειριστή αρχείων όπως το Filza για να τοποθετήσετε τον αγαπημένο σας ήχο εκκίνησης στον κατάλογο  /Library/BootSound/  για να λειτουργήσει. Υπάρχει ήδη ένας προεπιλεγμένος ήχος εκκίνησης. Ωστόσο, το tweak υποστηρίζει αρχεία ήχου mp3, wav και caf εάν θέλετε να φτιάξετε τα δικά σας.

BootSound Tweak Repo

Όσοι ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν το BootSound μπορούν να το κατεβάσουν δωρεάν από το αποθετήριο του ginsudev μέσω της αγαπημένης τους εφαρμογής διαχείρισης πακέτων. Το tweak υποστηρίζει επίσης συσκευές iOS 14 και iPadOS 14 με jailbroken.

Όσοι δεν έχουν εκμεταλλευτεί πλήρως το tweak μπορούν να προσθέσουν το repo του στην εφαρμογή διαχείρισης πακέτων χρησιμοποιώντας την ακόλουθη διεύθυνση URL.

https://ginsudev.github.io/repo 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !