Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και
η Apple θέλει να σας βοηθήσει με μερικές ιδέες για δώρα. Ο όμιλος εγκαινίασε έναν νέο χώρο στο site του με διαφορετικά προϊόντα.

Ποιο προϊόν της Apple πρέπει να αγοράσετε για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;

Υπάρχουν έξι κατηγορίες για ιδέες για δώρα της Apple για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Υπάρχει η μουσική, η υγεία, ο ελεύθερος χρόνος, η δημιουργικότητα,  η φωτογραφία και τα βίντεο και τα αξεσουάρ. Για την ενότητα της μουσικής, για παράδειγμα, η Apple προτείνει ένα iPhone 13 mini, AirPods 3 ή AirPods Pro, μια προστατευτική θήκη ή ακόμα και εξαμηνιαία συνδρομή στο Apple Music.

Από την πλευρά της υγείας, μιλάμε για το Apple Watch και το Apple Fitness+. Στη συνέχεια, υπάρχουν τα AirPods Max, Apple TV 4K, iPad, HomePod mini και Apple TV+ για την κατηγορία ψυχαγωγίας. Έπειτα έρχεται η δημιουργικότητα όπου η Apple είναι πλήρως στο iPad με διάφορα μοντέλα που παρουσιάζονται και αξεσουάρ όπως το Apple Pencil και το Magic Keyboard.

Όσον αφορά τις φωτογραφίες και τα βίντεο, ανοίξτε τον χώρο για τα iPhone 13 και iPhone 13 Pro, καθώς κα
ι την εξωτερική μπαταρία MagSafe, όπως το iCloud+. Τέλος, τα αξεσουάρ που επισημαίνονται είναι οι θήκες iPhone, τα AirTag και το μπρελόκ AirTag.

Η πλήρης λίστα των προϊόντων της Apple για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου βρίσκεται σε αυτήν τη διεύθυνση