Το FreshCydia ανακατασκευάζει την αρχική σελίδα του Cydia με επιλεγμένα πακέτα και repos

0


Υπάρχουν αρκετοί διαχειριστές πακέτων για να διαλέξετε σήμερα για τo Jailbreak και o Cydia είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο αξιόπιστα που χρησιμοποιούνται για πάνω από μια δεκαετία. Ωστόσο, ο Cydia δεν έχει αναβαθμιστεί η αισθητική με τα χρόνια. Αυτό συμβαίνει παρά το γεγονός ότι άλλοι διαχειριστές πακέτων, όπως το Installer, το
Sileo και Zebra , ξεπερνούν τις επιδόσεις του Cydia, το οποίο έχει πολύ πιο λεπτή διεπαφή. Ευτυχώς, οι προγραμματιστές iOS t0mi , BluDood και DaanDH12 κυκλοφόρησαν το FreshCydia . Αυτή η νέα και δωρεάν προσαρμογή jailbreak δίνει στην εφαρμογή Cydia μια εκσυγχρονισμένη αρχική σελίδα που είναι εφάμιλλη με πολλές ανταγωνιστικές εφαρμογές διαχείρισης πακέτων.

Το FreshCydia βελτιώνει σημαντικά την αισθητική της αρχικής σελίδας της εφαρμογής Cydia, όπως φαίνεται στα παραπάνω δείγματα στιγμιότυπου οθόνης πριν (αριστερά) και μετά (δεξιά). Τα επιλεγμένα banner πακέτων και διάφορες προτεινόμενες πηγές αποθετηρίου που μπορείτε να προσθέσετε στο Cydia με ένα πάτημα έχουν αντικαταστήσει τις παλιές συντομεύσεις συνδέσμων.

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι το FreshCydia είναι το μόνο επιφανειακό για την εφαρμογή του Cydia. Ως αποτέλεσμα, δεν θα κάνει τίποτα για να κάνει τη Cydia τόσο γρήγορη ή ταχύτερη όσο ορισμένοι από τους ανταγωνιστές της. Το FreshCydia, από την άλλη πλευρά, είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για τους θαυμαστές του Cydia να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την αγαπημένη τους εφαρμογή διαχείρισης πακέτων, αν και με νέα εμφάνιση.

Σύμφωνα με τους προγραμματιστές, το FreshCydia λαμβάνει τις επιλεγμένες λίστες πηγών πακέτων και αποθετηρίου μέσω ενός API που παρέχεται από την Parcility. Ωστόσο, οι προγραμματιστές δεν θα χρειαστεί να ενημερώνουν τακτικά το tweak με νέο επιλεγμένο περιεχόμενο, επειδή το Parcility API θα το κάνει αυτόματα για αυτούς.

Το FreshCydia tweak δεν έχει επιλογές διαμόρφωσης.

FreshCydia Tweak Repo

Όσοι ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν το FreshCydia μπορούν να κατεβάσουν το tweak δωρεάν από το αποθετήριο BigBoss μέσω της αγαπημένης τους εφαρμογής διαχείρισης πακέτων σε jailbroken συσκευές που εκτελούν το Cydia.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !