Αυτή είναι μια ιδέα που κυκλοφορεί σήμερα εν όψει του τι συμβαίνει για τον όμιλο που προσφέρει ποδήλατα γυμναστικής και συνδεδεμένους διαδρόμους καθώς αρκετές αρνητικές αναφορές έχουν δημοσιευτεί για αυτόν.

Ο Peloton έχει πρόβλημα και η Apple ειναι στη διάσωση του;

Σύμφωνα με το CNBC , η Peloton σχεδιάζει να αναστείλει την παραγωγή του Bike για δύο μήνες (Φεβρουάριο και Μάρτιο) και το Tread του για έξι εβδομάδες. Όσο για το Bike+, η παραγωγή έχει διακοπεί από τον Δεκέμβριο και αυτό θα συνεχιστεί μέχρι τον Ιούνιο. Επίσης, η εταιρεία ανέφερε σημαντική μείωση της ζήτησης παγκοσμίως λόγω των τιμών και του αυξημένου ανταγωνισμού. Σε αυτό προστίθεται το γεγονός ότι η εταιρεία σχεδιάζει να απολύσει το 41% ​​του προσωπικού πωλήσεων και μάρκετινγκ.

Υπάρχουν λοιπόν αρκετά προβλήματα στην Peloton και η The Information σημειώνει ότι αυτή η δυσκολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε εξαγορά από έναν μεγάλο όμιλο, όπως είναι η Apple. Τα ΜΜΕ λένε:

Εάν η Peloton πρόκειται να έχει μέλλον, θα ήταν καλύτερο να ήταν μέρος μιας μεγαλύτερης, πιο διαφοροποιημένης εταιρείας. Η Apple είναι ο ιδανικός υποψήφιος για να αναλάβει αυτό το έργο. Η εταιρεία προσφέρει τη συνδρομητική υπηρεσία Fitness+ για μαθήματα και εμπορεύεται το Apple Watch ως συσκευή που μπορεί να διευκολύνει το τζόκινγκ και άλλες σωματικές δραστηριότητες. Η Apple θα μπορούσε να κλείσει τα καταστήματα της Peloton και να πουλήσει τον εξοπλισμό στα δικά της καταστήματα.

Μέχρι σήμερα, η κεφαλαιοποίηση της Peloton είναι 8,85 δισεκατομμύρια δολάρια. Ως εκ τούτου, θα ήταν μια σημαντική αγορά για την Apple και κάποιοι αναλυτές το πιστεύουν.