Διορθώστε το πρόβλημα του iPhone που συνεχίζει να συνδέεται και να αποσυνδέεται από το Mac

0


Αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα που προκαλεί τη σύνδεση και την αποσύνδεση του iPhone σας από το Mac; Εάν ναι, τότε μην ανησυχείτε, καθώς έχουμε την κατάλληλη λύση για εσάς.

Η δυνατότητα σύνδεσης iPhone με Mac μέσω καλωδίου USB είναι απαραίτητη για τη φόρτιση και το συγχρονισμό δεδομένων. Ωστόσο, πολλοί χρήστες παραπονιούνται ότι παρόλο που η συσκευή τους συνδέεται στο Mac τους, συνεχίζει να αποσυνδέεται. Το Διαδίκτυο είναι γεμάτο με ερωτήματα χρηστών που θέλουν να επιδιορθώσουν το iPhone συνεχίζει να συνδέεται και να αποσυνδέεται από το Mac.

Η λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι απλή και μπορεί να διορθωθεί με μια απλή εντολή του Terminal.

Ωστόσο, προτού χρησιμοποιήσετε την εντολή Terminal, βεβαιωθείτε ότι το καλώδιο USB που χρησιμοποιείτε για να συνδέσετε τη συσκευή σας στο Mac λειτουργεί σωστά, καθώς τις περισσότερες φορές το πρόβλημα είναι με το καλώδιο USB.

Διορθώστε το iPhone συνεχίζει να αποσυνδέεται από το Mac με το τερματικό

Τώρα που έχετε ελέγξει το καλώδιο USB και λειτουργεί σωστά, μπορείτε να διορθώσετε ότι το iPhone συνεχίζει να συνδέεται και να αποσυνδέεται από το Mac ακολουθώντας αυτά τα βήματα.

1. Πατήστε Command + Space και πληκτρολογήστε Terminal στη γραμμή αναζήτησης Spotlight.

2. Τώρα ανοίξτε το Terminal και αντιγράψτε και, στη συνέχεια, επικολλήστε την ακόλουθη εντολή στο Terminal.

sudo killall -STOP -c usbd 

Η εισαγωγή της παραπάνω εντολής θα πρέπει να διακόψει τη διαδικασία usbd στο Mac σας.

3. Τώρα συνδέστε το iPhone σας στο Mac με ένα καλώδιο USB που λειτουργεί και ελέγξτε εάν εξακολουθεί να συνδέεται και να αποσυνδέεται όπως πριν. Εάν η συσκευή φορτίζει σωστά, τότε το πρόβλημα επιλύεται. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι η παύση της διαδικασίας usbd μειώνει την ισχύ εξόδου μιας θύρας USB, γεγονός που θα έχει ως αποτέλεσμα τη φόρτιση της συσκευής σας πιο αργά από το συνηθισμένο.

4. Μόλις ολοκληρώσετε τη φόρτιση ή τον συγχρονισμό της συσκευής, μπορείτε να συνεχίσετε τη διαδικασία usbd εισάγοντας την ακόλουθη εντολή στο Terminal.

sudo killall -CONT -c usbd 

Η εισαγωγή της παραπάνω εντολής θα πρέπει να επανεκκινήσει τη διαδικασία usbd και να διορθώσει το iPhone συνεχίζει να συνδέεται και να αποσυνδέεται από το πρόβλημα Mac.

Άλλες πιθανές λύσεις..

Εάν αυτή η λύση δεν λειτουργεί για εσάς, τότε άλλες λύσεις για την επίλυση αυτού του ζητήματος περιλαμβάνουν την επαναφορά των ρυθμίσεων τοποθεσίας και απορρήτου ενός iPhone μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Επαναφορά -> Επαναφορά τοποθεσίας και απορρήτου.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να επαναφέρετε το SMC του Mac σας για να διορθώσετε το πρόβλημα του iPhone που συνεχίζει να συνδέεται και να αποσυνδέεται από το Mac.

Για ορισμένους χ
ρήστες, η επαναφορά του NVRAM βοηθά επίσης. Για να επαναφέρετε το NVRAM, κρατήστε πατημένο το «
Command+Option+P+R » ταυτόχρονα κατά την εκκίνηση του Mac σας.

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !