Ο Τζεφ Γουίλκοξ φεύγει για την Intel

Ο Jeff Wilcox που αποφάσισε να αφήσει την Apple για να ενταχθεί στην Intel σύμφωνα με τη σελίδα του στο LinkedIn , έφυγε από την εταιρεία που διευθύνει ο Tim Cook τον Δεκέμβριο. Εργάστηκε εκεί για οκτώ χρόνια και να τι μας λέει:

Μετά από οκτώ εξαιρετικά χρόνια, αποφάσισα να αφήσω την Apple και να αδράξω μια νέα ευκαιρία. Ήταν ένα απίστευτο ταξίδι και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος για όλα όσα καταφέραμε κατά τη διάρκεια της παραμονής μου, με αποκορύφωμα τη μετάβαση στην Apple Silicon με τα τσιπ και συστήματα M1, M1 Pro και M1 Max. Θα μου λείψουν πολύ όλοι οι συνάδελφοι και οι φίλοι μου στην Apple, αλλά ανυπομονώ για την επόμενη περιπέτεια που ξεκινά στις αρχές της χρονιάς.

Η εν λόγω νέα περιπέτεια είναι η Intel. Είναι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας μηχανικής και σχεδιασμού τσιπ του ομίλου. «Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος που θα δουλέψω ξανά με τις καταπληκτικές ομάδες που εργάζονται εκεί για να βοηθήσουν στη δημιουργία πρωτοποριακών τσιπ. Μας περιμένουν υπέροχα πράγματα! " Έχει γράψει.