Ένα σφάλμα με το iMessage και τις αποδείξεις ανάγνωσης

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την επιλογή «Ανάγνωση αποδείξεων» μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις> Μήνυμα. Εάν το ενεργοποιήσετε, οι επαφές σας θα γνωρίζουν εάν έχετε λάβει μόνο τα μηνύματά τους ή εάν τα έχετε διαβάσει. Ισχύει και το αντίστροφο. Αλλά δεν είναι όλοι λάτρεις αυτής της δυνατότητας και επομένως προτιμούν να την απενεργοποιούν. Εδώ μπαίνουν τα προβλήματα.

Υπάρχουν αναφορές ότι οι χρήστες έχουν απενεργοποιήσει τις αποδείξεις ανάγνωσης στην εφαρμογή Messages, αλλά οι επαφές τους εξακολουθούν να τις λαμβάνουν. Υπήρχαν μερικές περιπτώσεις εδώ και εκεί με προηγούμενες εκδόσεις, αλλά το Macworld διαβεβαιώνει ότι ο αριθμός των ατόμων που επηρεάζονται από αυτό το ζήτημα έχει εκτοξευθεί στα ύψη από το iOS 15. Ακόμη και το iOS 15.2, η πιο πρόσφατη έκδοση , έχει αυτό το σφάλμα σε μερικούς ανθρώπους.

Μερικοί μπόρεσαν να επιστρέψουν στο κανονικό επανεκκίνηση του iPhone τους. Αλλά αυτή η λύση είναι προσωρινή, το σφάλμα μπορεί να επανέλθει λίγο αργότερα. Επομένως, η Apple θα πρέπει να βρει την πηγή του προβλήματος και να το διορθώσει με μια ενημέρωση iOS. Αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να γνωρίζουμε πόσοι άνθρωποι επηρεάζονται από αυτό το πρόβλημα.