Το
iPhone 14 Pro θα προσφέρει το Face ID κάτω από την οθόνη και αυτό ξεκαθαρίζεται λίγο περισσότερο απο την Apple . Αυτό θα επιτρέψει την αφαίρεση της εγκοπής, διατηρώντας παράλληλα την αναγνώριση προσώπου.

Face ID κάτω από την οθόνη για το iPhone 14 Pro

Οι πληροφορίες Face ID κάτω από την οθόνη για το iPhone 14 Pro προέρχονται από τον Dylandkt . Ο χρήστης που διέρρευσε, ο οποίος είχε καλές πληροφορίες για τα προϊόντα της Apple στο παρελθόν, λέει ότι μπορεί να επιβεβαιώσει τις φήμες που κυκλοφορούν για το iPhone 14 Pro και ότι θα έχουν μια τρύπα αντί για μια εγκοπή. "Για να καθησυχάσουμε τις ανησυχίες, η λειτουργικότητα αυτών των αισθητήρων δεν έχει επηρεαστεί από αυτήν την αλλαγή", μας λέει .

Σε άλλο tweet, ο Dylandkt σημειώνει ότι η περίφημη τρύπα στα νέα iPhone λέγεται ότι έχει σχήμα χαπιού. Θα πρέπει επομένως να περιμένουμε περισσότερο ένα οβάλ σχήμα παρά έναν κύκλο.

Αν θέλουμε να πιστέψουμε τις φήμες που έχουν ήδη προκύψει, η Apple θα προσφέρει δύο μεγέθη οθόνης για τα τέσσερα iPhone της. Θα υπάρχει ένα iPhone 14 6,1 ιντσών, ένα "iPhone 14 Max" 6,7 ιντσών, ένα iPhone 14 Pro 6,1 ιντσών και ένα iPhone 14 Pro Max 6,7 ιντσών. Όπως μπορούμε να δούμε, το μίνι μοντέλο δεν πρέπει να είναι εκεί .