Πόσο κοστίζει η αντικατάσταση της μπαταρίας του iPhone σας το 2022

0


Αντιμετωπίζετε προβλήματα της μπαταρίας με το iPhone σας και θέλετε να μάθετε πόσο κοστίζει η αντικατάσταση της μπαταρίας του iPhone το 2022; Μην ανησυχείτε, καθώς σας έχουμε καλύψει με το άρθρο πιο κάτω.

Η μπαταρία του iPhone υποβαθμίζεται με την πάροδο του χρόνου και μετά από λίγο βρίσκεστε σε μια κατάσταση όπου δεν είναι πλέον καλό να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή χωρίς να αντικαταστήσετε πρώτα την μπαταρία της.

Το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό όλων όταν σκεφτόμαστε την αντικατάσταση της μπαταρίας του iPhone είναι πόσο κοστίζει για να το κάνει κάποιος.

Η τιμολόγηση της αντικατάστασης μπαταρίας iPhone διαφέρει από χώρα σε χώρα και οι ατομικές σας περιστάσεις θα μπορούσαν να αλλάξουν σημαντικά το ποσό που τελικά πληρώνετε για την αντικατάσταση της μπαταρίας. Για παράδειγμα, μπορεί να πληρείτε τα κριτήρια για δωρεάν αντικατάσταση μπαταρίας εάν είναι μέσα στην εγγύηση των 2 χρόνων ή στο AppleCare+.

Κόστος αντικατάστασης μπαταρίας iPhone το 2022

Εδώ είναι το κόστος αντικατάστασης μπαταρίας iPhone για κάθε μοντέλο iPhone. Αυτά τα έξοδα ισχύουν για αντικαταστάσεις που γίνονται αποκλειστικά από την Apple. Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν εάν πραγματοποιείτε την αντικατάσταση από εξουσιοδοτημένους παρόχους σέρβις της Apple.

Μοντέλο Κόστος εάν η συσκευή είναι σε εγγύηση ή έχει AppleCare+ Κόστος χωρίς εγγύηση και χωρίς AppleCare+
iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro, iPhone 13 και iPhone 13 mini δωρεάν
στα $69 δολάρια
iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12 και iPhone 12 mini δωρεάν
στα $69 δολάρια
iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro και iPhone 11 δωρεάν
στα $69 δολάρια
iPhone XS Max, iPhone XS και iPhone XR δωρεάν
στα $69 δολάρια
iPhone X δωρεάν
στα $69 δολάρια
iPhone 8 Plus και iPhone 8 δωρεάν
στα $49 δολάρια
iPhone 7 Plus και iPhone 7 δωρεάν
στα $49 δολάρια
iPhone SE 2 και iPhone SE δωρεάν
στα $49 δολάρια
iPhone 6s Plus και iPhone 6s δωρεαν
στα $49 δολαρια



Εάν η αντικατάσταση της μπαταρίας του iPhone από την Apple ή τους εξουσιοδοτημένους παρόχους υπηρεσιών της δεν αποτελεί επιλογή, τότε μπορείτε επίσης να παραγγείλετε κιτ αντικατάστασης μπαταρίας DIY από το iFixIt . Εάν τολμάτε αρκετά, τα κιτ DIY σάς επιτρέπουν να αντικαταστήσετε την μπαταρία του iPhone στο σπίτι χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα εργαλεία. Τα κιτ είναι διαθέσιμα για iPhone 11 ή παλαιότερο.

Πότε πρέπει να αντικαταστήσετε την μπαταρία του iPhone;

Πριν μεταβείτε στο Apple Store για αντικατάσταση μπαταρίας, θα πρέπει πρώτα να ελέγξετε την υγεία της μπαταρίας της συσκευής σας μεταβαίνοντας στην ενότητα Υγεία μπαταρίας που βρίσκεται στις Ρυθμίσεις -> Μπαταρία -> Υγεία μπαταρίας.

Στη σελίδα Battery Health θα βρείτε την τρέχουσα Μέγιστη χωρητικότητα της μπαταρίας του iPhone σας. Εάν η κατάσταση της μπαταρίας είναι κάτω από 80% και η συσκευή εμφανίζει το μήνυμα που λέει:

Η υγεία της μπαταρίας σας έχει υποβαθμιστεί σημαντικά. Ένας εξουσιοδοτημένος πάροχος σέρβις της Apple μπορεί να αντικαταστήσει την μπαταρία για να αποκαταστήσει την πλήρη απόδοση και χωρητικότητα. Περισσότερα για τις επιλογές υπηρεσιών…

Τότε είναι ώρα να αντικαταστήσετε την μπαταρία. Μπορείτε να επιλέξετε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ίδια μπαταρία, ωστόσο ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα διάρκειας μπαταρίας και προβλήματα απόδοσης με τη συσκευή σας. Η αντικατάσταση της μπαταρίας του iPhone θα βελτιώσει την εμπειρία σας.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !