Η Garmin μας έδειξε το Venu 2 Plus, ένα έξυπνο ρολόι συμβατό με τη Siri

0


Το οικοσύστημα των προϊόντων και υπηρεσιών της
Apple συνεχίζει να επεκτείνεται. με νέες συμβατές συσκευές .Η Garmin προστίθεται στη λίστα με το Venu 2 Plus , ένα έξυπνο ρολόι σχεδιασμένο για την παρακολούθηση της φυσικής δραστηριότητας. Το αξεσουάρ περιλαμβάνει μια συσκευή αναπαραγωγής μουσικής (streaming), έναν ανιχνευτή άγχους, ένα οξύμετρο και φυσικά πολλές ενσωματωμένες λειτουργίες υγείας (μερικές από τις οποίες είναι κατάλληλες για γυναίκες χρήστες). Και φυσικά, είναι δυνατή η λήψη ειδοποιήσεων από εφαρμογές.

Για πρώτη φορά επίσης, η Garmin προσφέρει ένα έξυπνο ρολόι συμβατό με βοηθούς φωνής τρίτων, όπως το Google Assistant ή ακόμα και τη Siri. Είναι έτσι δυνατή η εγγραφή και η αποστολή κειμένων φωνητικά, αλλά και ο απομακρυσμένος έλεγχος άλλων συσκευών οικιακού αυτοματισμού μέσω του συνδεδεμένου ρολογιού. Μια αποκλειστική εφαρμογή (iOS και Android) εμφανίζει δεδομένα υγείας καθώς και ιστορικό δραστηριότητας. Το Venu 2 Plus έχει θήκη από ανοξείδωτο ατσάλι 43 mm και η οθόνη AMOLED προστατεύεται από επικάλυψη Gorilla Glass. Τέλος, η μπαταρία του toquante παρέχει αυτονομία 9 ημερών. Το Venu 2 Plus είναι διαθέσιμο προς πώληση στον ιστότοπο του κατασκευαστή για 449 $.

Παρεμπιπτόντως, οι τελευταίες μικρές πληροφορίες, το Venu 2 Plus έλαβε το Βραβείο Καινοτομίας CES 2022


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !