Το Fortnite επιστρέφει στο iOS με τη βοήθεια του GeForce Now

Αυτήν τη στιγμή είναι beta και οποιοσδήποτε μπορεί να εγγραφεί ( κάνοντας κλικ εδώ ) για να μπορεί να δοκιμάσει κάποιος το Fortnite σε iOS χάρη στο GeForce Now. Ωστόσο, δεν θα γίνουν δεκτοί όλοι, αφού η Nvidia συμβουλεύει ότι υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων. Ο χρόνος της beta θα είναι επίσης περιορισμένος, αλλά δεν υπάρχει ακρίβεια στη διάρκειά του.

Το Fortnite είναι ήδη τεχνικά διαθέσιμο στο GeForce Now για χρήστες Android, αλλά αυτή η έκδοση του παιχνιδιού είναι ένα αντίγραφο ροής της έκδοσης για επιτραπέζιους υπολογιστές του παιχνιδιού. Η νέα έκδοση που η Nvidia και η Epic Games είναι δοκιμές beta βελτιστοποιημένη για κινητές συσκευές, με οθόνη αφής χειριστήρια και μενού παρόμοια με αυτά που υπάρχουν σε παλαιότερες εγγενείς εκδόσεις του παιχνιδιού για iOS και Android. Η Nvidia προειδοποιεί επίσης ότι οι χρήστες Android που συμμετέχουν στην έκδοση beta θα μπορούν να παίζουν μόνο τη νέα έκδοση του Fortnite και δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούν πληκτρολόγιο και ποντίκι όπως μπορούν αυτή τη στιγμή.

Οι εγγραφές για συμμετοχή στην beta σε iOS και Android ξεκινούν σήμερα, οι πρώτες δοκιμές θα προσφερθούν στα τέλη Ιανουαρίου. Η Nvidia διευκρινίζει ότι οι συνδρομητές GeForce Now που πληρώνουν δεν έχουν προτεραιότητα έναντι των δωρεάν χρηστών, όλοι βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο.

Υπενθυμίζουμε ότι το GeForce Now έκανε το ντεμπούτο του στο iOS τον Νοέμβριο του 2020 . Η υπηρ
εσία cloud gaming είναι προσβάσιμη από το Safari και όχι μέσω μιας εφαρμογής που έχει ληφθεί από το App Store. Αυτό εξηγείται από τους κανόνες της Apple για το cloud gaming.