Τι νέο υπάρχει στο iOS 15.2.1

Σύμφωνα με την Apple, το iOS 15.2.1 διορθώνει τρία σφάλματα. Το πρώτο αφορά την εφαρμογή Messages, η οποία ενδέχεται να μην ανεβάζει φωτογραφίες που αποστέλλονται χρησιμοποιώντας έναν σύνδεσμο iCloud. Το δεύτερο σφάλμα που διορθώθηκε αφορά εφαρμογές τρίτων με CarPlay που δεν μπορούσαν να αντιδράσουν στις αλληλεπιδράσεις των χρηστών. Και το τρίτο σφάλμα είναι αυτό που επηρεάζει το HomeKit και μπορεί να διακοπεί το iPhone και το iPad, όπως αναφέραμε λεπτομερώς .

Δεν υπάρχουν άλλες νέες δυνατότητες με αυτήν την έκδοση. Αυτό ήταν αναμενόμενο ούτως ή άλλως με μια έκδοση xx1. Η Apple συνήθως προσφέρει νέες δυνατότητες με εκδόσεις όπως το iOS 15 ή το iOS 15.X. Το επόμενο είναι το iOS 15.3, προς το παρόν είναι διαθέσιμο σε beta από δημόσιους προγραμματιστές και δοκιμαστές.

Για λήψη της ενημέρωσης, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού. Θα δείτε να εμφανίζεται το iOS 15.2.1. Για κάποιο περίεργο λόγο, η λίστα των αλλαγών δεν υπάρχει. Μάλλον ένα σφάλμα. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να ξεκινήσετε τη λήψη και στη συνέχεια να προχωρήσετε στην εγκατάσταση. Ο χρόνος εγκατάστασης ποικίλλει ανάλογα με το μοντέλο iPhone ή iPad που διαθέτετε.