Δείτε πως να παίξετε το Prince of Persia στο Apple Watch

0


Πάντα θέλατε να παίξετε το
Prince of Persia από το Apple Watch σας ; Τα καλά νέα είναι εδώ τώρα μπορείτε να επωφεληθείτε...και είναι επίσης είναι δωρεάν.

Ναι, μπορείτε να παίξετε το Prince of Persia στο Apple Watch σας

Το Prince of Persia στο Apple Watch γίνεται δυνατό μέσω μιας ιστοσελίδας που χρησιμοποιεί JavaScript. Απλώς στείλτε τον σύνδεσμο princejs.com μέσω iMessage ή email και ανοίξτε τον από το ρολόι σας. Στη συνέχεια, η σελίδα θα φορτώσει και θα μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι που κυκλοφόρησε το 1989.

Μόλις ξεκινήσει το παιχνίδι, μπορείτε να πατήσετε αριστερά στην οθόνη για να κάνετε τον χαρακτήρα σας να πάει αριστερά ή δεξιά για να πάει πάνω. Κρατώντας το δάχτυλό σας πατημένο στην οθόνη, ο χαρακτήρας θα πηδήξει έτσι ώστε να φτάσει σε διαφορετικούς ορόφους.

Είναι καλό να σημειωθεί ότι το παιχνίδι είναι πραγματικά διαθέσιμο σε πολλά μέσα όπως μπορείτε επίσης
να το παίξετε μέσω του iPhone, του iPad ή του Mac σας χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησής σας στο Διαδίκτυο. Αλλά ας πούμε ότι η αναπαραγωγή στο Apple Watch μέσω μιας ιστοσελίδας δεν είναι συνηθισμένη, εξ ου και η έμφαση εδώ. Ακολουθεί ένα βίντεο που δείχνει πώς φαίνεται το παιχνίδι στον καρπό σας...

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !