Πώς να δοκιμάσετε τη εγκοπή της κάμερας του iPhone 14 σε σχήμα χαπιού αυτήν τη στιγμή

0


Εάν οι φήμες είναι αληθινές, τότε η Apple θα απαλλαγεί επιτέλους από τη μεγάλη εγκοπή στο iPhone και θα εισαγάγει μια τρύπα κάμερας σε σχήμα χαπιού με την κυκλοφορία του iPhone 14.

Η φημολογούμενη εγκοπή σε σχήμα χαπιού θα αφαιρέσει την τεράστια εγκοπή του iPhone και θα την αντικαταστήσει με μια μικρή και μινιμαλιστική εγκοπή της κάμερας. Φυσικά, για να γίνει αυτό θα απαιτηθεί πολλή δουλειά από την Apple, καθώς η τοποθέτηση στοιχείων Face ID σε μια τόσο μικρή αποκοπή δεν θα είναι εύκολη υπόθεση.

Ενώ η επίσημη ανακοίνωση του iPhone 14 είναι αρκετά μακριά, μπορείτε να ζήσετε την αποκοπή της κάμερας του iPhone 14 αυτή τη στιγμή χάρη στον προγραμματιστή Jeff Grossman , ο οποίος δημιούργησε ένα στιγμιότυπο οθόνης που μας δείχνει πώς θα μοιάζει σε σχήμα χαπιού στην οθόνη κλειδώματος, στην αρχική οθόνη και στην εφαρμογή Χάρτες .

Όπως μπορούμε να δούμε στις εικόνες εδώ, η μικρότερη εγκοπή θα ελευθερώσει πολλά σημεία της οθόνης και στις δύο πλευρές, ανοίγοντας χώρο για περισσότερα στοιχεία στη γραμμή κατάστασης.

Η μακέτα μας δείχνει έξυπνα πώς θα έμοιαζε η αποκοπή στο iPhone 14 περιστρέφοντας τα στιγμιότυπα οθόνης ανάποδα και στη συνέχεια στρέφοντας το iPhone σε ανάποδη θέση επίσης.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε και εσείς την εγκοπή του  iPhone 14 στο iPhone σας, με την προϋπόθεση ότι έχετε iPhone X ή μεταγενέστερο. Για να δοκιμάσετε την αποκοπή της κάμερας του iPhone 14 αυτήν τη στιγμή, απλώς κατεβάστε και αποθηκεύστε τα παρακάτω στιγμιότυπα οθόνης στην εφαρμογή Φωτογραφίες της συσκευής σας.

Στη συνέχεια, ανοίξτε κάθε στιγμιότυπο οθόνης στην εφαρμογή Φωτογραφίες και γυρίστε τη συσκευή σας ανάποδα, ώστε το στιγμιότυπο οθόνης να περιστραφεί. Όταν το κάνετε, θα μπορείτε να ζήσετε την εμπειρία του μέλλοντος στο τρέχον iPhone σας.

Βεβαιωθείτε ότι σταματήσατε να αγγίζετε την οθόνη και αποκρύψατε τις επάνω και κάτω γραμμές μέσα στην εφαρμογή Φωτογραφίες, πατώντας μία φορά στην οθόνη. Η αρχική γραμμή θα εξαφανιστεί επίσης σε ένα ή δύο δευτερόλεπτα, δίνοντάς σας μια ξεκάθαρη εμφάνιση και αίσθηση της κοπής σε σχήμα χαπιού iPhone 14.

Κατεβάστε τα παρακάτω στιγμιότυπα οθόνης (πρόσθετα στιγμιότυπα οθόνης από τον Kevin Clark )



Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !