Πώς να δημιουργήσετε και να εφαρμόσετε κινούμενες ζωντανές ταπετσαρίες στο iPhone

0


Οι κινούμενες ζωντανές ταπετσαρίες παρέχουν έναν εξαιρετικό τρόπο για να προσαρμόσετε την οθόνη κλειδώματος του iPhone σας όπως θέλετε, ωστόσο η Apple δεν διευκολύνει τη χρήση των δικών σας κινούμενων ταπετσαριών στο iPhone 11 ή το iPhone 11 Pro. Σε αυτό το "σεμινάριο" θα σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε και να εφαρμόσετε κινούμενες ζωντανές ταπετσαρίες στο iPhone σας και να έχετε μια κινούμενη ταπετσαρία στην οθόνη κλειδώματος του iPhone σας.

Αυτό  είναι κατάλληλο για όλα τα μοντέλα iPhone που υποστηρίζουν 3D Touch ή Haptic Touch, επομένως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον οδηγό για να δημιουργήσετε και να εφαρμόσετε κινούμενες ταπετσαρίες στα iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 12, iPhone 11 και παλαιότερες εκδόσεις. Υποστηρίζονται επίσης όλα τα iPhone με κουμπί αρχικής οθόνης, όπως iPhone 8, iPhone 7 και iPhone 6s.

Η εφαρμογή μιας κινούμενης ζωντανής ταπετσαρίας στο iPhone μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστική. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να έχετε ως ταπετσαρία την εξατομικευμένη αγαπημένη σας κινούμενη εικόνα, η οποία μπορεί να περιέχει το αγαπημένο σας anime GIF, το βίντεο του παιδιού ή του κατοικίδιου σας ή απλώς ένα δροσερό animation που σας αρέσει.

Πώς να δημιουργήσετε και να εφαρμόσετε κινούμενη ταπετσαρία στο iPhone

Για να δημιουργήσετε μια ζωντανή ταπετσαρία από ένα GIF ή βίντεο, πρέπει να κάνετε λήψη της δωρεάν εφαρμογής IntoLive, η οποία είναι διαθέσιμη εδώ δωρεάν . Αφού κατεβάσετε την εφαρμογή IntoLive, πραγματοποιήστε λήψη του αρχείου GIF ή βίντεο από το οποίο θέλετε να δημιουργήσετε μια ταπετσαρία στο ρολό της κάμερας του iPhone σας.

1. Τώρα είναι ώρα να δημιουργήσετε μια κινούμενη ταπετσαρία για το iPhone 11 σας. Εκκινήστε την εφαρμογή IntoLive και πατήστε στο φάκελο Άλμπουμ που περιέχει το GIF ή το βίντεό σας.

2. Βρείτε τώρα το GIF, το βίντεο, τη φωτογραφία, τη ζωντανή φωτογραφία ή τη ριπή που θέλετε να μετατρέψετε σε κινούμενη ταπετσαρία για iPhone και πατήστε πάνω.

3. Από την επόμενη οθόνη προσαρμόστε την κινούμενη ταπετσαρία τσιμπώντας και σύροντάς την πάνω της.

4. Στη συνέχεια αλλάξτε το μέγεθος της γραμμής χρόνου για να συμπεριλάβετε τα μέρη που θέλετε να έχετε στην κινούμενη ταπετσαρία σας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε φίλτρα, να αλλάξετε ταχύτητες και να πραγματοποιήσετε άλλες επεξεργασίες από την ίδια οθόνη.

5. Μόλις ολοκληρώσετε την επεξεργασία της κινούμενης ταπετσαρίας του iPhone, πατήστε το κουμπί "Make" από την κορυφή.

6. Από το μενού, πατήστε «Χωρίς επανάληψη» για να προχωρήσετε.

7. Αφήστε την εφαρμογή να προετοιμάσει την κινούμενη ταπετσαρία για εσάς και, στη συνέχεια, πατήστε στην επιλογή «Αποθήκευση ζωντανής φωτογραφίας».

8. Μόλις λάβετε την ειδοποίηση "Αποθηκευμένο στις Φωτογραφίες", βγείτε από την εφαρμογή IntoLive και ανοίξτε την εφαρμογή Φωτογραφίες.

9. Από εκεί πατήστε στην εικόνα και μετά στο κουμπί κοινής χρήσης φύλλου από την κάτω αριστερή πλευρά της οθόνης.

10. Κάντε κύλιση προς τα πάνω και πατήστε στην επιλογή «Χρήση ως ταπετσαρία». Στη συνέχεια, πατήστε παρατεταμένα στην οθόνη για να δείτε την κινούμενη ζωντανή ταπετσαρία σας σε δράση.

11. Τέλος, πατήστε το κουμπί 'Set' και επιλέξτε 'Set Lock Screen'.

Αυτό είναι. Επιτέλους μπορέσατε να εφαρμόσετε το Animated Live Wallpaper στο iPhone σας. Αποκτήστε πρόσβαση στην οθόνη κλειδώματος για να δείτε την κινούμενη ταπετσαρία του iPhone σας σε δράση.



Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !