macOS 12.2: Προβλήματα της διάρκειας μπαταρίας σε κατάσταση αναμονής που σχετίζονται με το Bluetooth

0


Εδώ και λίγες μέρες
υπάρχουν  προβλήματα αυτονομίας με την τελική έκδοση του macOS 12.2  σε ορισμένους χρήστες με MacBook και αυτό σχετίζεται με το Bluetooth.

Ένα σφάλμα με αυτονομία στο macOS 12.2

Αρκετοί άνθρωποι αναφέρουν στο Reddit και στο Twitter προβλήματα της διάρκειας μπαταρίας με Mac που εκτελούν macOS 12.2. Οι εν λόγω χρήστες εξηγούν ότι ο υπολογιστής βλέπει την αυτονομία του να πηγαίνει από 100% σε 0% κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ το Mac βρίσκεται σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας. Μια γρήγορη ματιά στο Terminal δείχνει ότι τα αξεσουάρ Bluetooth συνδέονται τακτικά με τον υπολογιστή, σε σημείο να τον βγάζουν από την κατάσταση αναστολής λειτουργίας. Αυτό αφορά τόσο άτομα με Intel Mac όσο και άτομα με Mac M1.

Όσοι έχουν το πρόβλημα απενεργοποίησαν το Bluetooth για δοκιμή και, όπως ήταν αναμενόμενο, το σφάλμα διάρκειας μπαταρίας εξαφανίστηκε. Άλλοι άφησαν το Bluetooth στο Mac, αλλά αποσύνδεσαν τα αξεσουάρ Bluetooth και πάλι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας δεν λιγόστεψε Αλλά σε κάθε περίπτωση, είναι μια λύση που κάθε άλλο παρά ιδανική είναι.

Επί του παρόντος, είναι δύσκολο να γνωρίζουμε εάν το πρόβλημα αυτονομίας με το macOS 12.2 επηρεάζει πολλούς ανθρώπους.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !