Ένα εργαλείο iOS 15.4 για την εκτίμηση μιας συσκευής

Αποσπάσματα του κώδικα από την πρώτη beta του iOS 15.4 αναφέρουν αυτό το νέο εργαλείο για την εκτίμηση ενός χρησιμοποιημένου προϊόντος, αλλά οι λεπτομέρειες εξακολουθούν να είναι ελάχιστες. Φαίνεται ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την κάμερα του iPhone για να προσδιορίσουμε τα πιθανά ελαττώματα της συσκευής του όπως μικρά χτυπήματα, ρωγμές κ.λπ. Η ιδέα ότι το εργαλείο καθορίζει τη γενική κατάσταση για να συμπληρώσετε τη φόρμα όταν κάνετε μια ανταλλαγή για να έχετε μια πίστωση και να μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να αγοράσετε μια νεότερη συσκευή.

Η Apple λαμβάνει υπόψη όλες αυτές τις λεπτομέρειες όταν καθορίζει την τιμή που θα πληρώσει για την παλιά συσκευή του πελάτη, επειδή ένα iPhone με γρατσουνισμένη ή ραγισμένη οθόνη αξίζει λιγότερο —ή ακόμη και δεν μπορεί να ανταλλαχθεί— από ένα iPhone σε καλή κατάσταση. . Το νέο εργαλείο θα κάνει την όλη διαδικασία ανταλλαγής πιο ακριβή και ταχύτερη, με τα δεδομένα να μεταδίδονται αυτόματα στην Apple.

Η έκδοση beta του iOS 15.4 μπορεί να περιλαμβάνει κώδικα για αυτήν τη νέα δυνατότητα, αλλά το εργαλείο δεν είναι προς το παρόν προσβάσιμο. Θα πρέπει να περιμένουμε τις επόμενες beta για να το δοκιμάσουμε ή να περιμένουμε την τελική έκδοση. Η Apple δεν λέει ακόμη πότε θα είναι διαθέσιμη για λήψη η τελική έκδοση.