Γιορτάζουμε τον μήνα της καρδιάς στην Apple

Για να βοηθήσει τους χρήστες του Apple Watch να παραμείνουν ενεργοί, η Apple προσφέρει μια νέα "Πρόκληση δραστηριότητας" για τον μήνα της καρδιάς για να βοηθήσει τους χρήστες να βάλουν την υγεία τους σε πρώτη προτεραιότητα, συμπληρώνοντας 30 λεπτά δραστηριότητας με την άσκηση με δαχτυλίδι στις 14 Φεβρουαρίου και να κερδίσουν μια ειδική ανταμοιβή. Την ίδια ημερομηνία, το Apple Fitness+ θα περιλαμβάνει μια ειδική ενότητα δυναμωτικών προπονήσεων 30 λεπτών που θα εμπνεύσουν τους χρήστες να κάνουν τα εβδομαδιαία λεπτά άσκησης.

Στο App Store, οι χρήστες θα μπορούν να βρουν μια συλλογή από εφαρμογές που θα τους βοηθήσουν να φροντίσουν την καρδιαγγειακή τους υγεία παρέχοντας πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τον καρδιακό ρυθμό και το επίπεδο δραστηριότητάς τους.

«Πιστεύουμε ακράδαντα στην Apple ότι αν μπορείτε να ενδυναμώσετε τους ανθρώπους με πληροφορίες σχετικά με την υγεία τους, μπορείτε να αλλάξετε την τροχιά της ευημερίας τους», δήλωσε ο Jeff Williams, Chief Operating Officer της Apple. «Η διατήρηση της υγείας της καρδιάς σας απαιτεί μια ολιστική προσέγγιση — κάτι στο οποίο έχουμε επικεντρωθεί από την πρώτη γενιά του Apple Watch με τη συμπερίληψη εφαρμογών δραστηριότητας και προπόνησης, εκτός από τον καρδιακό ρυθμό. Σήμερα, άνθρωποι όλων των ηλικιών μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας για να μάθουν περισσότερα για το πώς να παραμείνουν υγιείς, να εργαστούν για τους προσωπικούς τους στόχους και να διασκεδάσουν ταυτόχρονα.»

Επιπλέον, η Apple θα προσφέρει χαμηλότερη τιμή για το Apple Watch τον Φεβρουάριο για αναβάθμιση σε νεότερο μοντέλο. Δυστυχώς, αυτό αφορά μερικές χώρες και η Ελλάδα δεν είναι παρούσα. Εκεί βρίσκουμε τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία, την Ισπανία, τη Γερμανία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.