Η πρώτη δημόσια beta διαθέσιμη για το iOS 15.4

Ένα από τα δύο βασικά νέα χαρακτηριστικά του iOS 15.4 είναι το Universal Control. Τώρα το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα μόνο πληκτρολόγιο με ποντίκι ή trackpad για να ελέγχετε ένα Mac και ένα iPad, ή ακόμα και πολλά. Μετακινήστε τον κέρσορα από το Mac στο iPad σας. Πληκτρολογήστε κείμενο στο Mac σας και δείτε το να εμφανίζεται στο iPad σας. Και μπορείτε ακόμη και να σύρετε περιεχόμενο από ένα Mac σε άλλο. Το άλλο μεγάλο νέο χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα χρήσης Face ID για ξεκλείδωμα του iPhone ενώ φοράτε μάσκα . Αυτό απαιτεί να έχετε τουλάχιστον ένα iPhone 12 και πάνω.

Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει δημόσιες εκδόσεις beta, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Θα μπορείτε να κατεβάσετε και στη συνέχεια να εγκαταστήσετε την πρώτη δημόσια έκδοση beta του iOS 15.4. Αν, από την άλλη πλευρά, η συσκευή σας δεν έχει ρυθμιστεί και θέλετε να δοκιμάσετε τις δημόσιες beta, μεταβείτε στη διεύθυνση beta.apple.com , συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Apple και αφήστε τον εαυτό σας να σας καθοδηγήσει. Αυτό περιλαμβάνει τη μεταφόρτωση ενός προφίλ για εναλλαγή της συσκευής σας στο κανάλι beta.

Η Apple δεν δίνει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας για την τελική έκδοση του iOS 15.4. Πρέπει λοιπόν να περιμένουμε μερικές εβδομάδες ακόμα.