Σύντομα το πέρασμα του WhatsApp από το Android στο iOS

Όπως δείχνουν τα στιγμιότυπα οθόνης που κοινοποιήθηκαν από το WABetaInfo , θα είναι δυνατή η εισαγωγή συνομιλιών στο iPhone. Θα είναι απαραίτητο να φροντίσετε να κάνετε τη σωστή επιλογή από την πρώτη εκκίνηση της εφαρμογής. Όπως μπορούμε να δούμε, ένα στιγμιότυπο οθόνης λέει: "Δεν θα μπορείτε να κάνετε εισαγωγή αργότερα εάν παραλείψετε αυτό το βήμα" .

Εν τω μεταξύ, η έκδοση 2.21.20.11 της εφαρμογής WhatsApp για Android έχει νέα δεδομένα που υποδηλώνουν ότι ο messenger εργάζεται για την εφαρμογή αυτής της δυνατότητας και στις δύο εκδόσεις, καθώς οι σημειώσεις του δείχνουν ότι η εφαρμογή Μετεγκατάσταση στο iOS της Apple (διαθέσιμη σε Android) θα απαιτείται για την ολοκλήρωση της μετάβαση μηνυμάτων από το ένα λειτουργικό σύστημα στο άλλο.

Το WhatsApp άρχισε να επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν τις συνομιλίες τους από το iOS σε smartphone Samsung τον Σεπτέμβριο και αργότερα επέκτεινε τη λειτουργία για να υποστηρίζει μεταφορές από iOS στο Google Pixel και άλλα τηλέφωνα με Android 12. Οι χρήστες που μεταφέρουν τις συνομιλίες τους από Android σε iOS θα ήταν το τελικό σημείο. αλλά δεν είναι ακόμα σαφές ποιες συσκευές θα υποστηρίζουν τη λειτουργία ή πότε θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί.