Οθόνη αφής με το επόμενο ακουστικό της Apple;

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας παραπέμπει σε ένα ακουστικό (το AirPods Max σε αυτήν την περίπτωση) που διαθέτει χειριστήρια αφής στο εξωτερικό. Οι χρήστες μπορούσαν να ενεργοποιήσουν τη Siri, να αλλάξουν μουσική, να απαντήσουν σε κλήσεις, να διαχειριστούν την ένταση και πολλά άλλα με το δάχτυλό τους. Επί του παρόντος, όλοι αυτοί οι χειρισμοί γίνονται χρησιμοποιώντας το Digital Crown.

Όπως γνωρίζουμε η Apple ,  δεν είναι η πρώτη πατέντα που αποκτά η Apple για χειριστήρια αφής στα AirPods Max. Στην πραγματικότητα είναι η τέταρτη. Αλλά το γεγονός ότι ο κατασκευαστής παίρνει ακόμη "τακτικά" και εξακολουθεί να βρησκει ακόμη και  σήμερα, υποδηλώνει έντονα ότι είναι κάτι που ετοιμάζεται για την επόμενη γενιά των ακουστικών.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η ιδέα μιας επιφάνειας αφής έχει ήδη διερευνηθεί από την Apple. Πράγματι, κατά τη διάρκεια της κυκλοφορίας του τρέχοντος μοντέλου που είδε το φως της δημοσιότητας στα τέλη του 2020 , η ομάδα σχεδιασμού είχε δηλώσει σε συνέντευξή της ότι τελικά επέλεξε το Digital Crown για το προϊόν που κυκλοφόρησε. Αλλά τίποτα δεν μας λέει ότι δεν θα υπάρξει μια αλλαγή με το AirPods Max 2.

Προς το παρόν είναι δύσκολο να πούμε πότε θα είναι διαθέσιμα τα AirPods Max 2. Προηγούμενες φήμες μιλούσαν για κυκλοφορία το 2021, αλλά αυτό δεν συνέβη όπως μπορούμε να δούμε. Για να δούμε το 2022 λοιπόν;