Μια βασική ομιλία της Apple για τις 8 Μαρτίου

Αυτή η κεντρική ομιλία της 8ης Μαρτίου θα ήταν μια ευκαιρία για την Apple να παρουσιάσει το iPhone SE 2022 και το iPad Air 5. Το πρώτο αναμένεται να έχει τον ίδιο σχεδιασμό με το τρέχον μοντέλο, αλλά με το τσιπ A15 (το ίδιο που βρήκαμε με το iPhone 13) και υποστήριξη 5G. Για το iPad Air 5, η σχεδίαση θα παραμείνει αμετάβλητη από το υπάρχον μοντέλο. Το νέο tablet θα έχει το τσιπ A15 και έναν μπροστινό αισθητήρα φωτογραφίας εξαιρετικά ευρείας γωνίας 12 megapixel με υποστήριξη για το σύστημα Centered Frame. Επιπλέον, θα υπάρχει ένα φλας με τέσσερα LED στο πίσω μέρος και υποστήριξη 5G με μοντέλα κινητής τηλεφωνίας. Νωρίς το απόγευμα, η Macotakara ανακοίνωσε ότι η Apple ξεκίνησε την παραγωγή πλήρους κλίμακας και για τις δύο συσκευές.

Άλλες φήμες έχουν προτείνει ότι η Apple μπορεί επίσης να κυκλοφορήσει ένα iPad 10. Το Bloomberg δεν το αναφέρει αυτό εδώ. Ωστόσο, ο ιστότοπος προειδοποιεί ότι θα πρέπει να παρουσιαστεί ένας νέος Mac (πιθανόν ένα Mac mini με τα τσιπ M1 Pro και M1 Max) και η παρουσίαση θα μπορούσε να γίνει κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας ή τουλάχιστον τον Μάρτιο.

Η κεντρική ομιλία της 8ης Μαρτίου θα πρέπει επίσης να είναι μια ευκαιρία να έχουμε μια ημερομηνία κυκλοφορίας για την τελική έκδοση του iOS 15.4. Σύμφωνα με το Bloomberg, η διαθεσιμότητα θα γίνει μέσα στον Μάρτιο. Υπενθυμίζουμε ότι αυτή η έκδοση προσθέτει ιδιαίτερα τη δυνατότητα χρήσης Face ID με μάσκα και Universal Control .