Τώρα 1 μήνας για δωρεάν δοκιμή Apple Music

Η Apple Music ήταν ισχυρή όταν κυκλοφόρησε το 2015 , προσφέροντας μια δωρεάν δοκιμή 3 μηνών. Ήταν τρεις φορές μπροστά από τον ανταγωνισμό, όπως το Spotify και το Deezer.Η δωρεάν προσφορά είναι επίσης ένας έξυπνος τρόπος για να ενθαρρύνετε τους χρήστες να εγγραφούν, καθώς θα έχουν συνηθίσει την υπηρεσία ροής για πολλές εβδομάδες. Όλα αυτά όμως έχουν ένα τέλος.

Από τώρα, σε όποιον θέλει να δοκιμάσει το Apple Music εμφανίζεται ένα μήνυμα που του λέει ότι η δοκιμαστική περίοδος είναι για έναν μήνα. Ο κατασκευαστής δεν διευκρινίζει γιατί άλλαξε τη διάρκεια.

Η αλλαγή για τη δοκιμαστική περίοδο είναι πλέον πραγματικότητα σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας Αγγλίας ...και των Ηνωμένων Πολιτειών. Μπορούμε να φανταστούμε ότι θα γίνει σταδιακά παντού τις επόμενες ώρες.

Είναι ακόμα δυνατό να έχω τους 3 μήνες; Η απάντηση είναι ναι, αλλά πρέπει να δράσουμε γρήγορα! Μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε την "παλιά" δοκιμή πριν από λίγα λεπτά με την Apple Music να μας λέει ότι η δωρεάν περίοδος λήγει στις 4 Μαΐου 2022. Επίσης, είναι ακόμα δυνατό να έχετε 6 μήνες δωρεάν με την αγορά AirPods, HomePod mini και επιλέξτε προϊόντα Beats.