Παραγωγή αυτό το καλοκαίρι για τα μικτά ακουστικά της Apple

Θα πρέπει όμως να περιμένουμε μερικούς μήνες ακόμη πριν την έναρξη της μαζικής παραγωγής. Αυτό εξηγείται ιδίως από την ανάγκη να υπάρχει για μεγάλη ποσότητα εξαρτημάτων στους προμηθευτές για να μπορούν να παράγουν αρκετά μοντέλα. Επιπλέον αναφέρεται, πρέπει να αναπτυχθεί όλο το τμήμα του λογισμικού και μπορούμε να υποψιαστούμε ότι η Apple δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη τη δουλειά της στο realityOS, το οποίο θα είναι το όνομα του λειτουργικού συστήματος όπως αποκαλύπτεται από μια πρόσφατη διαρροή από το AppStore .

Και έρχεται το μεγάλο ερώτημα: πότε θα γίνει η εμπορευματοποίηση; Οι αρχικές φήμες έκαναν λόγο για κυκλοφορία στα τέλη του 2022. Το Bloomberg αργότερα ανέφερε ότι η Apple είχε προβλήματα στην ανάπτυξη, τα οποία θα μπορούσαν να καθυστερήσουν την κυκλοφορία στις αρχές του 2023 . Σήμερα όμως η Digitimes μιλάει για άφιξη στα τέλη του 2022.

Φαίνεται ότι τα ακουστικά AR/VR της Apple θα έχουν την ίδια πολιτική με το Apple Watch, δηλαδή μια ορισμένη καθυστέρηση μεταξύ της παρουσίασης και του μάρκετινγκ. Είχαν περάσει αρκετοί μήνες για το ρολόι. Φέτος, η παρουσίαση του "κράνους" θα μπορούσε να γίνει τον Ιούνιο κατά τη διάρκεια του WWDC και το μάρκετινγκ θα μπορούσε να γίνει το τελευταίο τρίμηνο του έτους.