Τέλος για το iOS 15.3

Η τελική έκδοση του iOS 15.3 κυκλοφόρησε στις 26 Ιανουαρίου . Ενόψει της μετάβασης από το iOS 15.2.1 στο iOS 15.3, θα μπορούσαμε να περιμέναμε «σημαντικές» καινοτομίες. Και όμως, δεν υπήρξε τίποτα ιδιαίτερο εκτός από διορθώσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας διαρροής του ιστορικού περιήγησης των  χρηστών με το Safari .

Στη συνέχεια, πήραμε το iOS 15.3.1 στις 10 Φεβρουαρίου , που είναι την περασμένη εβδομάδα. Και πάλι, χωρίς ιδιαίτερη καινοτομία, η Apple έχει φροντίσει να διορθώσει σφάλματα και να βελτιώσει τη γενική ασφάλεια.

Η επόμενη έκδοση θα είναι το iOS 15.4. Προς το παρόν είναι διαθέσιμο σε beta από προγραμματιστές και δημόσιους δοκιμαστές. Είμαστε στην έκδοση beta 3 και υπάρχουν αρκετές νέες δυνατότητες, όπως η δυνατότητα χρήσης Face ID με μάσκα και η άφιξη του Universal Control (Universal Control) σε iPad και Mac (με macOS 12.3).

Η Apple δεν έχει δώσει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας για την τελική έκδοση, αλλά είναι πολύ πιθανό ότι θα είναι γύρω στις 8 Μαρτίου, όταν η Apple διοργανώσει μια κεντρική ομιλία για να παρουσιάσει συγκεκριμένα το νέο της iPhone SE.