Η Beta 3 είναι διαθέσιμη για iOS 15.4

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τις νέες δυνατότητες που θα βρείτε στην beta 3 του iOS 15.4. Η πρώτη έκδοση είχε συγκεκριμένα την ευκαιρία να έχουμε Control (Universal Control) και τη δυνατότητα χρήσης Face ID με μάσκα . Η δεύτερη έκδοση σηματοδότησε την εφαρμογή του Tap to Pay για τη μετατροπή του iPhone σε τερματικό πληρωμής. Για να δούμε τι μας επιφυλάσσει η beta της ημέρας.

Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει beta για προγραμματιστές, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Μπορείτε να ξεκινήσετε τη λήψη του iOS 15.4 beta 3 και στη συνέχεια να το εγκαταστήσετε αμέσως. Η τελική έκδοση θα μπορούσε κάλλιστα να φτάσει τον Μάρτιο, μετά την κεντρική ομιλία όπου θα ανακοινωθεί το νέο iPhone SE.

Επιπλέον, η Apple προσφέρει την τρίτη έκδοση beta για macOS 12.3 (build 21E5212f) σε Mac, για tvOS 15.4 (build 19L5425e) στο Apple TV και για watchOS 8.5 (build 19T5228d) για Apple Watch. Και πάλι, γίνεται λόγος για διαθεσιμότητα για προγραμματιστές, η δημόσια beta πιθανότατα θα φτάσει αύριο.