Νέα δημόσια έκδοση beta για iOS 15.4 και macOS 12.3

Η τρίτη beta δεν φέρνει πολλές νέες δυνατότητες σε σύγκριση με τις δύο πρώτες. Η εφαρμογή Podcasts ενσωματώνει νέα φίλτρα για να διευκολύνει την ταξινόμηση του αναγνωσμένου/μη αναγνωσμένου και του ληφθέντος περιεχομένου. Υπάρχει επίσης μια προειδοποίηση στην εφαρμογή Ρυθμίσεις που ζητά από τους χρήστες να επαληθεύσουν τα στοιχεία τους για τη λειτουργία "Κλήση έκτακτης ανάγκης". Επίσης, η προσθήκη του διαβατηρίου εμβολίου στις εφαρμογές Υγεία και στους Χάρτες . Τέλος, είναι δυνατή η λήψη ενημερώσεων iOS σε 4G .

Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει δημόσιες εκδόσεις beta, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Μπορείτε να κατεβάσετε την τρίτη δημόσια έκδοση beta του iOS 15.4 και στη συνέχεια να την εγκαταστήσετε.

Εάν η συσκευή σας δεν έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει δημόσιες beta και θέλετε να συμμετάσχετε στην περιπέτεια, μεταβείτε στη διεύθυνση beta.apple.com , συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Apple και αφήστε τον εαυτό σας να σας καθοδηγήσει. Θα χρειαστεί να κατεβάσετε ένα προφίλ για το iPhone ή το iPad σας για να μεταβείτε στο κανάλι beta.

Επιπλέον, η Apple προσφέρει την τρίτη δημόσια έκδοση beta του macOS 12.3. Φτάνει επίσης 24 ώρες μετά την αντίστοιχη έκδοση για προγραμματιστές. Η μόνη αξιοσημείωτη καινοτομία είναι η προσθήκη ενός κουμπιού αφιερωμένου στη λειτουργία Universal Control στις ρυθμίσεις.