Το Packix Repo θα αντικατασταθεί επίσημα από το

0


Εάν έχετε κάνει jailbreaking το iPhone σας, τότε το πιθανότερο είναι ότι όχι μόνο είστε εξοικειωμένοι με το αποθετήριο του Packix, αλλά το χρησιμοποιείτε επίσης σε τακτική βάση για να κάνετε λήψη των αγαπημένων σας τροποποιήσεων και εφαρμογών .

Από εδώ και στο εξής όμως, το repo του Packix πρόκειται να αντικατασταθεί επίσημα από το repo Havoc, καθώς το Packix πρόκειται να αρχειοθετηθεί αργότερα φέτος. Η ανακοίνωση έγινε στον επίσημο λογαριασμό Twitter για το αποθετήριο Havoc. Το Havoc repo στοχεύει να παρέχει στους χρήστες μια καλύτερη εμπειρία χρήστη σε χρήστες και προγραμματιστές που κάνουν jailbreak.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Havoc repo, Alex Stich, το repo του Packix αρχειοθετείται επειδή ο ιδιοκτήτης του Andrew Wiik δεν έχει πλέον τον χρόνο να το συντηρήσει. Ως αποτέλεσμα της αμοιβαίας κατανόησης, το Havoc θα είναι ο επίσημος διάδοχος του repo του Packix και θα επιτρέψει στους προγραμματιστές να φέρουν τα πακέτα τους στο νέο αποθετήριο.

Havoc repo πρόκειται να φέρει ένα νέο σχέδιο που θα είναι μοντέρνο και κομψό, αναφέρει η ανάρτηση ιστολογίου του Stich . Θα παρέχει επίσης ένα ολοκαίνουργιο ταμπλό στους πωλητές που έχει σχεδιαστεί για να τους προσφέρει μια ομαλή εμπειρία.

Για τους χρήστες το repo θα προσφέρει ανοιχτούς τρόπους πληρωμής και εκτός του Paypal.

Η Havoc θέλει να κάνει την εμπειρία της μετάβασης στο repo τους ευκολότερη για τους προγραμματιστές tweak και κάνει τη διαδικασία μεταφοράς από το Packix εύκολη και αυτοματοποιημένη με «λίγη έως καθόλου προσπάθεια».

Το repo του Packix σταμάτησε επίσημα να δέχεται νέα πακέτα από τις 15 Φεβρουαρίου 2022. Οι προγραμματιστές των tweaks που φιλοξενούνται ήδη στο Packix repo θα μπορούν να προωθήσουν ενημερώσεις στα tweak τους έως τις 15 Μαΐου 2022. Το repo Packix θα τεθεί σε κατάσταση αρχειοθέτησης έως τις 15 Αυγούστου , 2022. Αφού τεθεί σε εφαρμογή η κατάσταση αρχειοθέτησης, οι χρήστες θα εξακολουθούν να μπορούν να πραγματοποιούν λήψη δωρεάν πακέτων από το repo, ωστόσο τα επί πληρωμή πακέτα θα καταργηθούν τους επόμενους 6 μήνες.

Για τους χρήστες που διαθέτουν πακέτα επί πληρωμή στο Packix, οι προγραμματιστές αυτών των πακέτων θα μπορούν να μεταφέρουν τις άδειές τους στο Havoc (ή σε οποιοδήποτε άλλο repo της επιλογής τους).

Τι σημαίνει αυτό για την κοινότητα του jailbreak;

Το Havoc repo που αντικαθιστά επίσημα το Packix είναι ένα καλό νέο για την κοινότητα του jailbreak. Αυτό το νέο repo που έχει μια ενεργή και παρακινημένη ομάδα θα βοηθήσει μόνο την κοινότητα του jailbreak και θα προσφέρει ένα ενημερωμένο και καλά διατηρημένο ρεπό στους θαυμαστές και τους προγραμματιστές του jailbreak.

Προσθέστε Havoc στο Package Manager της επιλογής σας

Μπορείτε να προσθέσετε το αποθετήριο Havoc σε οποιονδήποτε διαχειριστή πακέτων της επιλογής σας χρησιμοποιώντας την ακόλουθη διεύθυνση URL.

https://havoc.app  

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !