8 GB RAM για το iPhone 14 Pro;

Οι πληροφορίες των 8 GB μνήμης RAM για το iPhone 14 προέρχονται από το leaker Yeux1122 στο Naver. Ισχυρίζεται ότι η Apple έχει αποφασίσει αυτή την ποσότητα για τη μνήμη RAM και έχει προειδοποιήσει τους προμηθευτές της ώστε να προετοιμαστούν για παραγωγή προκειμένου να έχουν σημαντικό όγκο. Εξάλλου, το χρονοδιάγραμμα για τη μαζική παραγωγή θα επιταχυνόταν.

Ο Yeux1122 ανέφερε προηγουμένως ότι η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα iPad mini 6 το δεύτερο εξάμηνο του 2021 με οθόνη 8,7 ιντσών και πλαίσιο που έχει αυξηθεί σε πλάτος και μειωμένο ύψος σε σύγκριση με το iPad mini 5. Εάν το μέγεθος της οθόνης ήταν ανακριβές , με το iPad mini έκτης γενιάς να έχει τελικά οθόνη 8,3 ιντσών, το φημολογούμενο πλαίσιο και το πρόγραμμα εκτόξευσης αποδείχθηκαν σωστά.

Στην πραγματικότητα δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για αυξημένη RAM για το iPhone 14 Pro. Ο αναλυτής Jeff Pu είχε ήδη αναφέρει τα 8 GB .

Συγκριτικά, τα iPhone 13 Pro και 13 Pro Max έχουν 6 GB RAM. Τα iPhone 13 και 13 mini δικαιούνται 4 GB από την πλευρά τους. Προς το παρόν δεν είναι σαφές εάν τα μη Pro iPhone 14s θα παραμείνουν με αυτό το ποσό ή αν θα αυξηθούν στα 6 GB για παράδειγμα.