Πώς να παρακολουθώ το κινητό του παιδιού μου χωρίς να το γνωρίζει

0


Σε μια εποχή που κυριαρχεί η τεχνολογία, όλοι ζούμε τη ζωή μας στις οθόνες αυτές τις μέρες. Είναι πρακτικά αδύνατο να μπορέσεις να ζήσεις μια πλήρη ή ολοκληρωμένη ζωή το 2022 χωρίς να βασίζεσαι σε μεγάλο βαθμό στην τεχνολογία και τα smartphone σίγουρα αποτελούν τη βάση αυτού.

Το παιδί σας είναι πολύ πιθανό να έχει smartphone στη σημερινή εποχή και υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που πρέπει να προσπαθήσετε να λάβετε υπόψη όταν παίρνετε στο παιδί σας ένα smartphone για πρώτη φορά.

Το να μπορείτε να γνωρίζετε πού βρίσκονται είναι ζωτικής σημασίας για την ηρεμία σας και γι' αυτό θα πρέπει να αναζητήσετε μερικούς από τους καλύτερους τρόπους για να μπορείτε να παρακολουθείτε το κινητό τηλέφωνο του παιδιού σας χωρίς να το γνωρίζει. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να μπορέσετε να το πετύχετε αυτό, και σίγουρα είναι κάτι που πρέπει να κάνετε σωστά.

Παρακολουθήστε το iPhone του παιδιού σας χωρίς να το γνωρίζει με το iCloud

Η δυνατότητα παρακολούθησης του iPhone του παιδιού σας χωρίς να το γνωρίζει μπορεί να γίνει με μερικούς τρόπους και ένας από τους πιο συνηθισμένους είναι μέσω του iCloud. Η δυνατότητα παρακολούθησης του κυττάρου μέσω iCloud, φυσικά, σημαίνει ότι το παιδί σας πρέπει να έχει iPhone. Αυτή είναι μια κίνηση που θα λειτουργήσει με οποιοδήποτε iPhone, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε τις λεπτομέρειες. Η παρακολούθηση με το iCloud είναι αρκετά αξιοσημείωτη, καθώς σας επιτρέπει να βρείτε την τοποθεσία του κατόχου, να αναπαράγετε έναν ήχο στη συσκευή και ακόμη και να διαγράψετε δεδομένα, όλα εξ αποστάσεως. Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να μπορείτε να παρακολουθείτε το κινητό του παιδιού σας με τον πιο αποτελεσματικό δυνατό τρόπο και υπάρχουν πολλά στοιχεία που παίζουν ρόλο σε αυτή τη διαδικασία. Προσπαθήστε να λάβετε τις καλύτερες αποφάσεις που θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις σωστές επιλογές παρακολούθησης iPhone που κάνουν αυτή τη διαδικασία απλή και απλή.

Παρακολουθήστε το τηλέφωνο Android του παιδιού σας χωρίς να το γνωρίζει με τους Χάρτες Google

Τώρα, ένας από τους καλύτερους τρόπους για να μπορείτε να παρακολουθείτε το κινητό του παιδιού σας χωρίς να το γνωρίζει, εάν έχει τηλέφωνο Android, είναι να χρησιμοποιήσετε τους Χάρτες Google. Αυτό σας επιτρέπει να βλέπετε κρυφά τη θέση του άλλου τηλεφώνου, αλλά το δύσκολο μέρος είναι ότι θα πρέπει πρώτα απ' όλα να έχετε πρόσβαση στο τηλέφωνο για να το κάνετε αυτό. Κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή Χάρτες Google στο τηλέφωνο, εάν δεν είναι ήδη εκεί.

Στη συνέχεια, θέλετε να μεταβείτε στο μενού και να επιλέξετε "κοινή χρήση τοποθεσίας". Στη συνέχεια, κάνετε κλικ στο «κοινή χρήση τοποθεσίας σε πραγματικό χρόνο μέχρι να το απενεργοποιήσετε» και, στη συνέχεια, επιλέξτε το τηλέφωνό σας με το οποίο θα μοιραστείτε την τοποθεσία και θα είστε έτοιμοι να πάτε. Φυσικά, εάν το παιδί σας δεν έχει ήδη τους Χάρτες Google στο τηλέφωνό του, η λήψη τους για λογαριασμό του μπορεί να προκαλέσει υποψίες, αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να γνωρίζετε.

Family Orbit – Ολοκληρωμένη γονική παρακολούθηση για Android και iOS

Το Family Orbit είναι μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθείτε το smartphone του παιδιού σας χωρίς να το γνωρίζει. Εκτός από την παρακολούθηση των δραστηριοτήτων του παιδιού σας στο τηλέφωνο, είναι επίσης δυνατό να τα εντοπίσετε σε χάρτη σε πραγματικό χρόνο και η εφαρμογή είναι συμβατή τόσο με Android όσο και με iPhone, καλύπτοντας τις βάσεις σας και στις δύο πλευρές.

Αυτή είναι μια από τις κορυφαίες φιλικές προς το χρήστη επιλογές που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε όταν πρόκειται να κάνετε τις σωστές επιλογές που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε την ηρεμία που χρειάζεστε από αυτήν τη διαδικασία. Προσπαθήστε να βεβαιωθείτε ότι κάνετε ό,τι μπορείτε για να το βελτιώσετε και βρείτε τους καλύτερους τρόπους χρήσης του Family Orbit αυτήν τη στιγμή.

Χαρακτηριστικά, οφέλη και τιμολόγηση

Εάν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Family Orbit, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να δείτε ποιες είναι οι διαφορετικές δυνατότητες και να καταλάβετε τι μπορεί να σας προσφέρει αυτό το πρόγραμμα ως γονέα. Υπάρχουν πολλές επιλογές και πολλά βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να λάβετε υπόψη εάν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό.

Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά για να αξιοποιήσετε στο έπακρο εδώ είναι η παρακολούθηση GPS, το σύστημα χρήσης του τηλεφώνου παρακολούθησης, οι γονικές πληροφορίες, ο γονικός έλεγχος , καθώς και το λογισμικό παρακολούθησης κινητών τηλεφώνων, ο εντοπιστής οικογένειας και οι λειτουργίες γονικού ελέγχου.

Υπάρχουν τόσα πολλά πλεονεκτήματα σε αυτό, και οι δυνατότητες μπορούν πραγματικά να σας βοηθήσουν να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα του κινητού τηλεφώνου του παιδιού σας με έναν διακριτικό αλλά αποτελεσματικό τρόπο. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε ηρεμία, καθώς και να σας επιτρέψει να κατανοήσετε τα παιδιά σας και με ποιους περνούν χρόνο πιο εύκολα.

Το Family Orbit θα πρέπει να αποτελεί βασικό μέρος της οικογενειακής ζωής και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι τα παιδιά σας είναι όσο το δυνατόν περισσότερο ασφαλή και λογικά με τα τηλέφωνά τους. Αυτό είναι απαραίτητο για την επιτυχία της δυνατότητας παρακολούθησης των συσκευών τους χωρίς ανίχνευση.

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε πλήρως το Family Orbit, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη και είναι σημαντικό να γνωρίζετε ένα σχέδιο τιμών. Το να έχει το παιδί σας smartphone για πρώτη φορά μπορεί να είναι τρομακτικό, αλλά με 19,95 $ το μήνα ή 89,95 $ το χρόνο, μπορείτε να απολαύσετε την ηρεμία που παρέχει το Family Orbit και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε έως και τρεις συσκευές.

Προσφέρεται επίσης μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αμέσως, γι' αυτό φροντίστε να κατευθυνθείτε στον ιστότοπο Family Orbit και να επωφεληθείτε από αυτήν τη δωρεάν δοκιμή τώρα.

Το να μπορείτε να παρακολουθείτε το κινητό του παιδιού σας χωρίς να το γνωρίζει είναι ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία που έχετε ως γονιός και είναι απαραίτητο για να σας βοηθήσει με σημαντικές πληροφορίες που μπορεί να χρειαστείτε για να αντιμετωπίσετε το παιδί σας με οτιδήποτε του συμβαίνει, ή τουλάχιστον, να μάθετε τι συμβαίνει στη ζωή τους. 



Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !